Kripto para borsası Binance, Launchpad kurallarını değiştirdi

Önde gelen kripto para borsalarından Binance, Launchpad'deki token satışlarına katılım kurallarında değişikliğe gitti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance, Launchpad projelerinin token satışlarına katılım kurallarını değiştirdi.

Launchpad üzerinde şimdiye kadar 6 projenin token satışı gerçekleştirildi ve kullanıcılara projeler listelenmeden yatırım yapma şansı tanındı.

Önümüzdeki günlerde bu projelerin 7.’si açıklanacak. Yeni kurallar gereği, 7. projeden sonra 8. projede BNB tutma süresi 15 güne çıkarılacak. Yakında açıklanacak 7. projede bu süre 7 gün olarak kalacak. 8. projenin ardından gelecek olan diğer projelerde ise BNB tutma süresi 30 gün olacak.

Bu arada her bir Launchpad projesi için BNB tutma periyodunun proje açıklanmadan önce başlayabileceği belirtildi. Örnek olarak bu, 7 Ağustos’ta duyurulan 8. projenin son BNB tutma tarihinin 13 Ağustos olarak açıklanabileceği fakat sürecin ilan edilmeksizin 30 Temmuz’da başlayabileceği anlamına geliyor.

Bakiye bilgileri her gün TSİ 03.00’de kaydedilecek. Bununla beraber, marj hesaplarında tutulan BNB’ler, Launchpad’de sayılmayacak.

Alınabilecek maksimum bilet için gereken miktar 250’ye düşürüldü

Öte yandan daha önceki kurallar gereği, maksimum bilet alabilmek için 500 BNB gerekiyordu. Bu sayı 250 BNB’ye indirildi. Buna göre, en az 50 BNB’si olanlar 5 bilet, 100 BNB’si olanlar 10 bilet, 150 BNB’si olanlar 15 bilet, 200 BNB’si olanlar 20 bilet ve 250 BNB’si olanlar 25 bilet alabilecek.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl