Huobi’den Türk kullanıcılara özel bayram hediyeleri

Önde gelen kripto para borsalarından Huobi, bayramda Türk kullanıcıların yüzlerini güldürecek kampanyalar düzenliyor.

Türkiye’ye etkili bir giriş yapan önde gelen kripto para borsası Huobi, bayramda Türk kullanıcıların yüzlerini güldürecek çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Kampanya 1: Prime 5’te (Emogi Network) Türklere özel ilk 1000 kişi için belirli süre HT tutma zorunluluğu yok

Bilindiği gibi, Huobi’nin de Binance’in Launchpad platformuna benzer, token’lara henüz borsada listelenmeden önce yatırım yapma şansı tanındığı Prime isminde bir platformu bulunuyor. Bu platformda şimdiye kadar gerçekleştirilen token satışlarında yatırımcılar, %400 ila %1000’e varan getiriler elde ettiler.

Huobi Prime’daki satışlara katılabilmek için 5000 dolar değerindeki en az 1000 HT’yi belirli bir süre hesapta tutmak gerekiyor. Bu zorunluluk, Türkler için Kurban Bayramı ve birkaç gün sonra gerçekleştirilecek Emogi Network’e özel olarak kaldırılıyor. İlk defa verilecek olan bu ayrıcalıkta ilk 1000 kişi, herhangi bir HT tutma süresi zorunluluğu bulunmaksızın 15 Ağustos Perşembe günü saat 07.00’ye kadar hesaplarına 1000 HT yatırdıkları takdirde Emogi Network token satışına katılabilecekler.

Detaylar ve sorular için: Huobi Türkiye resmi Telegram kanalı

Kampanya 2: 5 kişiye 1000 HT’lik katılım hakkı

14 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de Huobi Türkiye’nin resmi Telegram kanalında Prime ve Huobi ile ilgili olarak bir soru-cevap etkinliği gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte Emogi Network token satışına 5 kişiye özel olarak 1000 HT’lik katılım hakkı verilecek. Ayrıca farklı sürpriz hediyeler de olacak.

Detaylar ve sorular için: Huobi Türkiye resmi Telegram kanalı

Huobi’ye kayıt olmak için: Huobi kayıt linki

Diğer linkler

Huobi Global: www.hbg.com/tr-tr/
Türk lirası ile OTC için: otc.hbg.com

Borsalar aracılığıyla yönetilen yeni nesil fon toplama yöntemidir. Başka borsalarda listelenmemiş tokenları sadece o borsaya özel fiyatla alabileceğiniz çoğu borsanın kendine özel farklı isimlerde DPO servisleri bulunmaktadır (Huobi – Prime, Binance Launchpad vb.).

Huobi’nin DPO servisine verdiği özel isim Prime’dir. Prime ile başka borsalarda listelenmemiş, iyi bir ekibi, potansiyeli ve kullanım alanı olan projeler Huobi’de listelenme şansı elde edebilmektedir. Kullanıcılar da listelenen bu projelerin token’larını ucuza elde ederek, listelenmesi için ICO’larda olduğu gibi uzun süre beklemeden kısa süre içerisinde özgürce trade edebilmektedir. Yani hem projeler için Huobi topluluğu ve sunduğu hizmetlerden yararlanabilme, kullanıcılar için de potansiyeli olan projeleri Huobi’ye özel fiyatlarla almalarına yarayan Huobi servisine Prime denilmektedir.

Prime’a katılmaya çoğu DPO servisinde olduğu gibi borsa token’ı olan Huobi Token (HT) aracılık etmektedir. Projenin listeleneceği gün katılım şartlarını sağlayıp katılım hakkı elde kullanıcılar HT’leri ile listelenen projenin token’ını ucuza alabilmektedir. Prime’a katılmak için tek bir şart olduğunu söylenebilir. O da bir önceki Prime’dan bir sonraki Prime’ın gerçekleşeceği tarihler arasından hesabınızda en az 1000 en fazla 5000 HT tutmanız. Bu şartı yerine getiren ve hesapları doğrulanmış olan kullanıcılar, Prime günü katılım haklarını hesaplarında görüntüleyebilecek ve Prime’a katılım gerçekleştirebileceklerdir.


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım tavsiyesi olarak düşünülmemelidir. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl