Adaptive Capital analisti: Birikim sürüyor, Bitcoin 100,000 dolar yolunda

Adaptive Capital'den kripto para analisti Murad Mahmudov, Bitcoin'in 100 bin dolar yolunda olduğunu iddia etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önde gelen kripto para analistlerinden biri olan Adaptive Capital CIO’su Murad Mahmudov, Bitcoin’in 100 bin dolara doğru gideceğine inandığını söyledi. Analist ayrıca Bitcoin’in mevcut seviyelerinde daimi bir birikim olduğunu düşündüğünü ekledi.

Aynı zamanda yatırım bankacılığı devi Goldman Sachs’ın da eski finans analisti olan Mahmudov, yatırımcılara Bitcoin alırken uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmaları tavsiyesinde bulundu.

Mahmudov, “Kısa zaman dilimlerinde kendinizi zorlamayın, uzaktan bakın ve büyük düşünün. Bana göre, Bitcoin 100,000 dolara gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Eski Wall Street trader’ı Max Keiser ve Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano da Mahmudov’un tahminine benzer şekilde Bitcoin’in 100 bin doları göreceğini öne sürmüşlerdi. Keiser bu rakam için bir tarih vermezken, Pompliano “2021’in sonuna kadar” diyor.

Daha önce Bitcoin’in 2022’ye kadar 250 bin dolara ulaşacağını iddia eden milyarder yatırımcı Tim Draper ise yakın zamanda bu tahminini revize ederek 2023’ün ilk çeyreğini işaret etmişti.

Bitcoin, TSİ 16.50 itibari ile kripto para borsası Bitstamp’te 10,588 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl