Genç Bitcoin milyonerinden kripto parası %98 düşen projeye yatırım

Genç yaşında Bitcoin'den milyon dolar kazanmasıyla ünlenen Erik Finman, kripto parası yüzde 98 değer kaybeden Metal Pay'e yatırım yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, değerinin son birkaç yılda adeta patlamasıyla dünya çapında birçok milyoner yarattı. Mevcut veriler, 17,000 Bitcoin adresinde en az 1 milyon dolarlık Bitcoin bulunduğunu gösteriyor.

2019 itibari ile 20 yaşına basan Erik Finman da bu milyonerlerden biri. Servetini Bitcoin ile elde eden Finman, yeni arayışlardan da uzak durmuyor. Genç milyoner, eşler arası ödemeler platformu Metal Pay’e açıklanmayan miktarda melek yatırımı yaptı.

“Bitcoin’i yenmek istiyoruz” diyen Finman, son aylarda Bitcoin topluluğunu parçalanmış olarak gördüklerini ve esasen Bitcoin için gerçek kullanılabilirliğin minimum olduğunu söyledi.

CoinDesk’e konuşan Finman, projeyi “kripto para sektöründeki mevcut geliştirmelerin ötesine geçme ve kullanılabilir bir finansal araç olma çabası” olarak niteledi.

Metal Pay, 2016 yılında Marshall Hayner tarafından kuruldu. 2017 yılının Eylül ayına gelindiğinde şirketin kripto parası MTL, 15 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü. Kripto para o günden bu yana değerini önemli ölçüde yitirdi ve şu sıralarda 0.3 dolardan alınıp satılıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl