İngiliz milyarderden 1 milyar dolarlık kripto para girişimi planı

Financial Times, İngiliz milyarder Alan Howard'ın sahibi olduğu Elwood Asset Management'ın kripto para fonlarına yatırım yapacak 1 milyar dolarlık bir girişim oluşturmayı planladığını bildirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Milyarder serbest yatırım fonu yöneticisi Alan Howard’ın sahibi olduğu yatırım şirketi Elwood Asset Management, kripto para serbest yatırım fonlarına yatırım yapacak 1 milyar dolarlık yeni bir girişim oluşturuyor.

Financial Times’a konuşan Elwood CEO’su Bin Ren, yeni girişimin yatırımcıların kaliteli fon seçmelerine yardımcı olmayı hedeflediğini söyledi. Ren, “Bunu çok büyük bir büyüme fırsatı olarak görüyorum.” dedi ve ürünün nihayetinde yönetimi altında 1 milyar dolardan daha fazla varlık bulunmasını beklediğini belirtti.

Habere göre şirket, yatırımcıların fonlara erişmek için ödedikleri ücretlerin üzerine ek bir hizmet ücreti alacak.

Elwood, bu yılın başlarında yatırım yönetimi şirketi Invesco ile iş birliği içinde Londra Borsası’nda listelenen bir Blockchain ETF’si oluşturmuştu.

Howard’ın kendisinin EOS’un geliştirici şirketi Block.one ve ICE tarafından geliştirilen kripto para platformu Bakkt dahil olmak üzere birçok kripto para yatırımı da var.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl