CEO’dan açıklama: Binance US için son haftalar

Binance'in ABD kolu Binance US'nin CEO'su Catherine Coley, borsayı önümüzdeki haftalarda faaliyete almayı planladıklarını bildirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bugün Binance’in ABD kolu Binance US’nin Medium hesabında yayınlanan ve CEO Catherine Coley imzalı yazıda, yakında faaliyete geçecek olan borsa hakkında birtakım bilgilere yer verildi.

Coley, borsanın önümüzdeki haftalarda açılmasının planlandığını bildirdi. Açıklamaya göre ilk etapta yalnızca masaüstü ve mobil web erişimi sağlanacak, mobil uygulamalar daha sonra gelecek. Ayrıca kullanıcıların borsayı kullanabilmeleri için geçerli bir kimlik ile sosyal güvenlik numaralarını yüklemelerini gerektirecek bir kimlik doğrulama sürecinden geçeceği belirtildi.

Şu anda Binance US’in başında yer alan Coley, buraya transfer olmadan önce Ripple’da üst düzey yönetici olarak görev yapıyordu.

Son olarak Binance, geçtiğimiz ay Binance US üzerinde listelenmesini hedefledikleri kripto paraların bir listesini yayınlamıştı. Bu listede ADA, ATOM, BAT, BCHABC, BNB, BTC, DASH, EOS, ETC, ETH, HOT, IOTA, LINK, LOOM, LTC, MANA, NANO, NEO, PAX, REP, RVN, TUSD, USDC, USDT, VET, WAVES, XLM, XRP, ZIL ve ZRX yer alıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl