Binance’ten liste dışı edilen proje, tüm parayı bitirdi, ofisini kapatıyor

Binance'ten Şubat ayında liste dışı edilen Substratum (SUB), zor günler geçiriyor. ICO'da elde ettiği fonların tamamını bitirdiğini açıklayan şirket, Ohio ofisini kapatıyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Substratum, 2017 yılında “özgür ve adil bir internet” vizyonuyla kripto para piyasasına giriş yapmıştı. Şirket, bu rüyasını gerçekleştirmek için düzenlediği ICO’da 13.8 milyon dolar toplamıştı.

2017’de 13.8 milyon dolar toplayan Substratum, artık beş parasız bir halde ve bazı yatırımcılar duruma isyan ediyorlar.

Şirket, dün Medium’da yayınlanan açıklamasında, iki yıldan daha az bir sürede yaklaşık 14 milyon doları tükettikten sonra şimdi bir “geçiş” aşamasına girdiğini duyurdu. Ohio ofisindeki çalışanlarının yüzde 40’ını işten çıkaran Substratum, kalanları Tennessee’ye taşıyarak bu ofisi tamamen kapatacak. Açıklamaya göre proje, bundan böyle “özel fonlama” aracılığıyla ilerletilecek.

Substratum’un bu durumundan şüphelenen bazı yatırımcılar, projeyi “exit scam” ile dahi suçladılar. Substratum’un işten çıkarılan teknik lideri Dan Wiebe, bu suçlamalara yanıt olarak, “Kripto para alım satımında uzman değilim ama bir ‘exit scam’, token en yüksek değerdeyken gerçekleştirilmez mi? Bu ‘exit scam’ için son derece kötü bir zaman.” ifadelerini kullandı.

Değeri yüzde 99.7 düştü

SUB, şu anda 0.0095 dolardan işlem görüyor. Token, 2018 yılının Ocak ayında 3.25 dolarla zirve yapmıştı ve şu anda bu zirvenin yüzde 99.70 altında.

SUB, geçtiğimiz Şubat ayında Binance’ten liste dışı edilen kripto paralar arasındaydı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl