Ripple CEO’su: XRP’nin fiyatını kontrol edemeyiz

Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, Ripple'ın XRP'nin fiyatını manipüle edecek konumda olmadığını iddia etti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın rutin olarak gerçekleştirdiği tezgah üstü XRP satışlarının en büyük üçüncü kripto paranın fiyatını etkilemediğini söyledi.

Ripple’ın elinde büyük miktarda XRP tutmasını, büyük miktarda BTC sahibi olan Bitcoin balinalarına benzeten Garlinghouse, Ripple’ın XRP’nin fiyatını kontrol edemeyeceğine inanıyor.

CNN’e konuşan CEO, “XRP ile altcoin’ler arasındaki korelasyonlara bakarsanız çok yüksek derecede bir ilişki görürsünüz. Ripple, XRP’nin fiyatını balınaların Bitcoin fiyatını kontrol edebileceğinden daha fazla kontrol edemez. Bu piyasalardan bazıları, özellikle piyasa değeri az olan daha küçük token’lar, manipülasyon riski altındalar fakat XRP’nin günlük işlem hacmi 1 milyar dolar civarında ve bundan dolayı kimsenin bu fiyatları manipüle edebilecek pozisyonda olduğunu sanmıyorum.” dedi.

Garlinghouse, sözlerinin devamında Bitcoin topluluğunda büyük balinaların olduğunu ve bir cüzdanda bir milyon Bitcoin bulunduğunu hatırlatarak “Kimse bu cüzdanın sahibini bilmiyor. XRP topluluğunda Ripple en büyük XRP sahibidir. En büyük XRP sahibi olduğundan fiyatların düşmesi Ripple’in çıkarına değil.” ifadelerini kullandı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl