Binance Futures’a saldırı: Zhao daha sonra “kaza” dedi

Changpeng Zhao, Binance Futures platformuna saldırı olduğunu açıkladı. Zhao, daha sonra bu saldırının "kazara" gerçekleştiğini belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance’in CEO’su ve kurucusu Changpeng Zhao, birini Binance Futures’a saldırmakla suçladı fakat daha sonra bir kaza olduğunu söyledi.

Zhao, bugün kişisel Twitter hesabında birinin borsanın vadeli işlemler platformuna saldırdığını açıkladı. CEO, bu kötü niyetli kişinin tanınan bir hesap olduğunu ve ikinci kez bunu denediğini belirtti.

Daha sonra Zhao, Bitcoin’in fiyatını 10,024 dolara kadar düşürmeyi başaran piyasa yapıcının bir sürü para kaybettiğini ifade etti. Buna karşın, borsada hiçbir kullanıcının pozisyonu tasfiye edilmedi ve saldırı başarıya ulaşmadı.

Zhao, tasfiyeler için vadeli işlemler fiyatı yerine endeks fiyatının kullanılmasının saldırganın amacına ulaşmasına engel olduğunu öne sürdü.

Birkaç saat sonra CEO, bir başka Twitter gönderisi ile saldırının kullanıcı tarafında hatalı bir parametre nedeniyle kazara gerçekleştiğini, kasıtlı olmadığını vurguladı.

Binance, Futures platformunu henüz geçtiğimiz hafta faaliyete geçirmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl