“Yeni bir altcoin sezonu, biraz daha bekletecek”

eToro analisti Mati Greenspan, dün altcoin'lerdeki yükselişlerle heyecana kapılanların yeni bir altcoin sezonu için biraz daha beklemeleri gerekeceğini düşünüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

eToro analisti Mati Greenspan, uzmancoin.com ile paylaştığı piyasa öngörüsünde, yeni bir altcoin sezonunun ortaya çıkması için sabırla bekleyenlerin biraz daha beklemek zorunda kalacak gibi göründüklerini söyledi.

Analist, “Dün gördüğümüz büyük yükselişlerin çoğu şimdi çöküşe dönüştü. En iyi performans gösterenlerden biri XLM oldu. Stellar, kısa zaman önce 2 milyar dolar değerinde bedava XLM dağıtacağını duyurmuştu. Bunun fiyatı aşağı çekmesi gerekirken bir sebepten dolayı büyük bir artış yaşanıyor. Bu sabah geri çekildikten sonra bile son 48 saat içinde yaklaşık yüzde 36 artmış oldu. Bunun Avrupa Merkez Bankası’nın geçtiğimiz hafta parasal genişleme programını yeniden ateşlemesine ancak Euro’nun bir şekilde artış göstermesine benzediğini düşünüyorum.” dedi.

Bitcoin, TSİ 14.10 itibari ile kripto para borsası Bitstamp’te 9,855 dolardan işlem görürken en büyük ilk 10 kripto para arasında yalnızca XLM yeşil bölgede. En büyük değer kaybını düne göre yüzde 6.56 ile BNB’nin yaşadığı ilk 10’da XLM, dünün yüzde 15.5 üstünde.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl