Nicholas Merten’e göre Bitcoin yükseldikçe uçabilecek 3 altcoin

Youtube'un en popüler kripto para kanallarından birinin kurucusu olan analist Nicholas Merten, Forbes'a verdiği röportajda en umut verici olarak gördüğü 3 altcoin'i açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Youtube’da en çok aboneye sahip kripto para kanallarından biri olan DataDash’in kurucusu ve sunucusu Nicholas Merten, Forbes’tan Benjamin Pirus’a verdiği röportajda gelecek yıldan itibaren en fazla yükselmesini beklediği üç altcoin’i açıkladı.

Merten, “Şu anda Bitcoin’in baskınlığına göz attığımızda en büyük kripto paranın tekrar 20,000 doları test ettikçe altcoin’lerin yükselmeye başlayabileceği bir eğilim değişikliğine girmeye başlıyoruz gibi görünüyor. Son iki altcoin döngüsü, fiyatın 20,000 dolara çıktığı genel Bitcoin döngüsünün sonundaydı. Bunlardan ilki Bitcoin’in 1100 doları tekrar test ettiği 2017 yılının başında meydana geldi.” dedi.

Analiste göre, en büyük kripto para yükseldikçe ve baskınlığı arttıkça para nihayetinde diğer alanlara akacak. Merten, “Bitcoin zamanla yükseldikçe farklı dijital varlık türlerinde daha fazla risk alma eğilimi gösteriyoruz. Bu bazen hızla yayılan bir spekülasyonla tetiklenebiliyor. Bu döngüde ise paranın gerçek talebi olan temelleri güçlü projelere doğru gideceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Merten, CoinMarketCap’te piyasa kapitalizasyonu açısından ilk 100’de yer alan altcoin’lerden Basic Attention Token (BAT), Chainlink (LINK) ve Ravencoin’in (RVN) bugünden 2020’nin sonuna kadar en iyi performansı gösterecek altcoin’ler olduğunu düşünüyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink projesi, borsalarda LINK kısa adı altında listeleniyor ve bağlantı alanında bir çözüm sağlıyor. Merten, “Chainlink, oracle problemi olarak bilinen şeye çözmeye yardımcı oluyor.” diyor.

Chainlink, 2019 yılının en çok konuşulan projelerden biri. Bu büyük ölçüde LINK’in çarpıcı performansından kaynaklanıyor. LINK, yaz ortasında 4.5 doları geride bırakarak tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü. Bu artış, özellikle Google ile olan iş birliğinin ardından geldi. Proje ayrıca yazılım devi Oracle ile de ortak çalışmalar yapıyor.

Basic Attention Token (BAT)

BAT, reklamları ve izleyicileri engelleyen bir tarayıcı olan Brave’e ait bir token. Merten, Bat’in Brave ile olan ilişkisine ve varlığın etrafındaki teşvik edici yapıya işaret ediyor. Analist, “Token, teşvik edici yapısıyla katılım sağlayan tüm taraflara fayda sağlıyor. Brave ve BAT, reklamverenleri, içerik oluşturucuları ile izleyicileri tazmin edecek şekilde çalışıyor. Bunlar beni gerçekten heyecanlandıran şeyler.” dedi.

Merten, Google ve büyük teknoloji şirketlerinin çoğunun veri gizliliğine saygı göstermezken Brave’in bunu ön plana almasına dikkat çekiyor. Ayrıca, Brave’in kullanıcılara reklam görüntülemeleri karşılığında ödeme yaptığını vurguluyor.

Ravencoin (RVN)

Merten’in son seçimi Ravencoin. Proje, kullanıcıların farklı şeylerle desteklenen kendi token’larını yaratmalarına olanak tanıyor. Analist, “Gerçek dünya varlıklarını veya dijital varlıkların kendilerini temsil eden dijital token’lar oluşturabilirsiniz.” diyor ve projeyi birçok kuruluşun tokenize edilmiş menkul kıymet platformlarıyla yaptığı çalışmalara benzetiyor.


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir, habere konu şahıs/şirketlerin kendi görüşleridir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl