Ripple’dan üçüncü çeyrek kapanırken 31 milyonluk XRP transferi

Ripple, yılın üçüncü çeyreği tamamlanırken toplam değeri 7.5 milyon doları bulan 31 milyon XRP transferi gerçekleştirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ripple, yılın üçüncü çeyreği tamamlanırken tezgah üstü (OTC) dağıtım cüzdanına yaklaşık 7.5 milyon dolar değerindeki 31 milyon XRP gönderdi.

Bilindiği gibi San Francisco merkezli şirket, elinde bulundurduğu XRP’lerin bir kısmını kripto para borsaları ve finans kurumları gibi üçüncü taraflara satmak için OTC cüzdanını kullanıyor.

Bu 31 milyon XRP’lik transferin üçüncü çeyreğin kapanışından hemen önce gelmesi dikkat çekici. Bu çeyrekte Ripple, cüzdan hareketleri dikkate alındığında muhtemelen şimdiye kadar 24.1 milyon dolar değerinde yaklaşık 100 milyon XRP sattı.

Dün Ripple’ın yatırım kolu Xpring’in Logos Network’ü satın aldığı bildirilmişti. Anlaşma bedeli ise açıklanmamıştı. Son XRP transferi, Logos Network’ün satın alımıyla ilişkili olabilir.

Ripple, Logos Network ile XRP’ye dayalı DeFi ürünleri geliştirmeyi hedefliyor.

Şirket, ikinci çeyrekte 251 milyon dolarlık XRP satışı gerçekleştirmişti. Bundan bir önceki çeyrekte ise bu rakam 170 milyon dolardı. Ripple’ın piyasaya yaptığı bu XRP satışları, dijital paranın fiyatını düşürdüğü gerekçesiyle XRP topluluğu tarafından tepkiyle karşılanıyor. Tepkilerin iyice yükselmesinin ardından Ripple, üçüncü çeyrekte daha az XRP satışı gerçekleştirileceğini açıklamıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl