Bloomberg analistine göre Bitcoin’de pozisyon artırma zamanı

Bloomberg analisti Mike McGlone'a göre, CME'nin piyasaya süreceği Bitcoin opsiyonları, yükselişin tetikleyicisi olabilir.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bloomberg analisti Mike McGlone, Bitcoin‘de iyimser bir tahminde bulundu.

Şimdiye kadar en büyük kripto para hakkında sık sık düşüş çağrıları yapan McGlone‘a göre Bitcoin, Mayıs’tan beri ilk sağlam destek bölgesine girdi ve CME’nin gelecek yılın başlarında Bitcoin opsiyonlarını piyasaya sürmesi, uzun vadede yeni bir rallinin tetiklenmesine yardımcı olacak.

McGlone, “Fiyat, Mayıs’taki yükselişten bu yana ilk güçlü destek bölgesine düştü. Bitcoin’in 6500 doların üzerine çıkması bir iyileşme işaretiydi ve bu seviye şu anda yaklaşık 52 haftalık ortalama seviyesi. 8000 ila 6500 dolar arası iyi bir destek alanıdır. İlk güçlü direnç yaklaşık 10,500 dolar.” değerlendirmesini yaptı ve opsiyonların önümüzdeki sene işleme açılacağına dikkat çekerek bunun yeni bir ralliyi tetikleyebileceğini savundu.

2017 yılında CME’nin Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini piyasaya süreceği haberi, kripto parada 20,000 dolara giden koşuya belki de en büyük katkıyı sağlamıştı. Şimdi türev devi, 2020 yılının ilk çeyreğinde Bitcoin opsiyonlarını kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bunun için düzenleyici kuruluştan onay bekleniyor.

Bitcoin, TSİ 11.55 itibari ile kripto para borsası Bitstamp’te 8400 dolardan işlem görüyor.


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir, habere konu şahıs/şirketlerin kendi görüşleridir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl