Bitcoin borsası Barimeks’te yeni, gelişmiş grafik arayüzü ile benzersiz deneyim!

Arayüzünde değişikliğe giden kripto para ve bitcoin borsası Barimeks, yeni çok özellikli gelişmiş arayüzüyle benzersiz bir deneyim sunuyor.

Kripto para ve bitcoin borsası Barimeks, açılışından kısa bir süre sonra gelişmiş grafik arayüzünü kullanıma sundu. Borsa, yeni gelişmiş arayüzü ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sağlıyor. Cep telefonu ve tablet gibi cihazlarda rahatlıkla kullanılabilen yeni grafik arayüzü ile tüm işlemler mobil cihazlardan basit bir şekilde yapılabiliyor.

Tüm işlemlerinizi grafik üzerinden yapın

Kullanıcılar, grafik üzerinde fare imleci ile emir vermek istedikleri fiyata gelip tek bir tuşla alım satım emri verebiliyor. Dahası, kullanıcının açık alım satım emirleri de grafik üzerinde gösteriliyor, sürükle bırak yöntemiyle fiyat güncellenebiliyor veya emir iptal edilebiliyor. Bu özellik, çok sınırlı sayıda borsa tarafından sunuluyor.

Alış satış maliyetleri grafik üzerinde

Barimeks, kullanıcılarının kâr zarar pozisyonunda olup olmadığını rahatlıkla görebilmeleri için gerçekleştirilen birçok işlem sonucundaki ortalama alış satış maliyetlerinin bilgisine grafik üzerinde yer veriyor. Kullanıcının hangi mumda alım satım yaptığı, hangi miktarda hangi fiyattan işlem gerçekleştirdiği ayrı ayrı gösteriliyor.

Sıfır komisyon kampanyası devam ediyor

Öte yandan Barimeks, 2019 sonuna kadar yapılan yeni kayıtlarda, kayıt tarihinden itibaren 3 ay boyunca piyasa alıcı (taker) işlemlerde komisyon uygulamıyor. Kampanya, Bitcoin dahil tüm diğer kripto paralarda yapılacak alım satım işlemlerinde geçerli.

Gelişmiş alım satım özellikleri, düşük ücretler, hızlı yatırma-çekme ve müşteri desteği ile Barimeks‘te işlem yapmaya hemen başlayın!


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım tavsiyesi olarak düşünülmemelidir. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl