Bitcoin göstergesi, bir yıl sonra ilk kez “al” sinyali verdi

Bloomberg, Bitcoin'de önemli bir teknik göstergenin yaklaşık bir yıl sonra ilk defa alım sinyali ürettiğini bildiriyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bloomberg‘de yer alan habere göre, Bitcoin 8000 doların üzerinde tutunmaya devam ederken bir teknik gösterge, yaklaşık bir yıl sonra ilk defa yükseliş sinyali veriyor.

Haberde, günlük kapanış hareketini karşılaştırarak bir varlığın fiyatının gücünü belirlemek için kullanılan GTI GS göstergesinin Bitcoin için Aralık ayından bu yana ilk alım sinyalini verdiği bildiriliyor.

Kaynak: Bloomberg

Göstergeye göz atıldığında Aralık ayındaki son sinyalin ardından en büyük kripto paranın 3000’den 4000’in üzerine çıktığı, takip eden birkaç ayda yatay seyrettiği ve sonrasında 14,000 dolara tırmandığı anlaşılıyor.

Hafta boyunca Bitcoin, kayda değer taraflardan gelen bir dizi eleştirilerin odağında oldu. Milyarder yatırımcı Mark Cuban, Bitcoin yerine muz almayı tercih edeceğini söyledi. Öte yandan ilk Bitcoin milyonerlerinden biri olan Jered Kenna ise, endüstriye olan sevgisini yitirdiğini, artık birçok şeyin eskisi gibi olmadığını açıkladı.

Bir numaralı kripto para, son haftada 7700 – 8500 aralığında salındı. Fiyat, haftalık kapanışa doğru ilerlerken TSİ 10.30 itibari ile kripto para borsası Bitstamp’te 8120 dolardan alınıp satılıyor.


Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir, habere konu şahıs/şirketlerin kendi görüşleridir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl