Teknoloji devi Samsung, RippleNet üyesiyle ortaklık kurdu

Elektroni devi Samsung, Ripple'ın RippleNet ağı üyelerinden Finablr ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un mobil ödeme servisi Samsung Pay, Ripple’ın RippleNet ağının üyesi, ödeme platformu Finablr ile ortaklık kurdu.

Söz konusu ortaklık, 3 Ekim’de duyuruldu ve açıklamada yeni özelliğin kullanıcılara Samsung’un mobil cüzdanında geçerli olan çeşitli ödeme yöntemleriyle 47 ülkeye sınırsız ve kesintisiz ödeme imkanı sunduğu ileri sürüldü. Ek olarak ABD’li Samsung Pay müşterilerinin banka veya kredi kartlarını servis yoluyla para göndermek için kullanabileceği vurgulandı.

Samsung Electronics America başkan yardımcısı Sang Ahn, “Money Transfer, Samsung Pay’i kullanıcıların finansal hayatlarını daha kolay hâle getiren bir platforma dönüştürme vizyonumuzda ilk adım. Finablr gibi sektör liderleriyle yakın iş birliği içinde geliştirilen Samsung Pay servisleri, tüketicilerin günlük finansal deneyimlerini olumlu yönde etkilememize imkan tanıyor.” dedi.

Basın açıklamasına göre, yeni özellik, şimdilik yalnızca ABD’de kullanıma sunuluyor ve gelecek yıl daha fazla pazara yayılacak.

Öte yandan bugünkü bir başka gelişmede ise kripto para borsası Coinbase’in, en büyük yatırımcısının Ripple olduğu ve XRP’yi kullanan kiralama girişimi Omni’yi satın almak için görüşmeler yürüttüğü ortaya çıktı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl