Madencilik devi kurucusundan Bitcoin için hayal kırıklığı senaryosu

Kripto para madenciliği devi Bitmain'in kurucu ortağı Jihan Wu, Bitcoin'de yaklaşan yarılanmanın yükselişi tetiklemeyebileceğini ileri sürdü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para madencilik şirketi Bitmain’in kurucu ortağı Jihan Wu, 2020’nin Mayıs ayında gerçekleşecek olan Bitcoin blok ödülü yarılanmasının boğa piyasasını tetiklemeyebileceğine fakat BTC‘nin fiyatının uzun vadede artacağına inanıyor.

Çin merkezli kripto para yayın organı 8BTC’nin bildirdiğine göre, Frankfurt’ta düzenlenen Dünya Madencilik Zirvesi’nde konuşan Wu, kripto para piyasasının döngüsel olarak hareket ettiğini ve bu sefer gelecek boğa aşamasının yarılanmadan sonra başlamayabileceğini söyledi. Wu, sözlerinin devamında kripto para meraklılarının madencilik donanımlarına yatırım yapmaları gerektiğini ifade etti.

Bitmain’in kurucu ortağı, “Birçok belirsizlik var fakat kripto para madenciliğine yatırım yapmak için iyi bir zamandayız. Madenci olsaydım madenciliği durdurmazdım ve madencilik ekipmanlarına yatırım yapmaya devam ederdim. Şu anda fiyat kısa vadeli düzeltmede. Uzun vadeli bir bakış açısına sahip olmak önem taşıyor. Bitcoin’in fiyatı yarılanmadan sonra değişmeden kalırsa mevcut ekipmanın verimliliği, verimlilik ve hesaplama gücünü dengelemek için iyileştirilmelidir.” şeklinde konuştu.

Wu daha sonra şirketinin 2020 yılında piyasaya süreceği son teknoloji madencilik cihazlarından bahsetti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl