Binance Futures’ın Bitcoin işlem hacmi rekor kırdı

24 saatlik işlem hacmi, Binance’in vadeli işlem platformunun bir ay önce açılmasının ardından 820 milyon dolar seviyesine ulaştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bir numaralı spot kripto para borsası Binance’in vadeli işlem ticareti roketi fırladı ve 24 saatlik işlem hacmi 15 Ekim’de 820 milyon dolara yükseldi. Ticaret hacmi o zamandan beri yaklaşık 700 milyon dolar olarak gerçekleşti. Binance’in son derece başarılı olan spot işlem borsasında da aynı seviyelerde olduğu görülüyor.

Binance Futures’in Bitcoin türev piyasası eylül ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, 24 saatlik işlem hacmi çoğunlukla 250 ile 500 milyon dolar aralığında kalmıştı. Bununla birlikte, vadeli işlemler borsası 13 Ekim’de 300 milyon dolarlarda seyrederken, günlük işlem hacimleri son 3 günde 800 milyon doların üstüne çıkarak iki katından fazla arttı.

BitMEX gibi rakipleri 100x’e kadar kaldıraç sunarken, Binance Futures şu anda 20x kaldıraçla işlem sunuyor. Spot piyasalar genellikle kaldıraç oranına sahip değiller ya da çok az oranda sahipler.

İlginç bir şekilde, Binance’in diğer vadeli işlem piyasası Binance JEX daha yavaş ilerliyor. Binance Futures’tan beş gün sonra ticarete başlayan kardeş girişim, ABD doları cinsinden işlem çiftlerini Bitcoin (% 52), Ethereum (% 20) ve EOS (% 28) arasında ayırıyor. Binance JEX yaklaşık 300 milyon dolar değerinde 24 saatlik işlem hacmiyle ticarete başladı ancak günlük hacimler şu anda 160 milyon dolarları gördü. İlgide istikrarlı bir düşüşle daha aşağılara eğilimli gibi görünüyor.

CoinGecko’dan alınan verilere göre, Binance Futures şu anda günlük işlem hacimleri bakımından, kripto vadeli işlem piyasasında beşinci sırada yer alıyor. Binance’in önünde ByBit (710 milyon dolar), Huobi (1.6 milyar dolar), BitMEX (2 milyar dolar) ve son olarak OKEx (2.8 milyar dolar) bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl