PrimeXBT aktif traderların işlem ücretlerini %50’ye kadar düşürüyor

PrimeXBT, piyasa gelişmelerinin önünde kalmak, rekabet gücünü korumak ve olası tasarrufları kullanıcılarına yansıtmak için düzenli olarak ücret yapısını inceler.

primexbt

PrimeXBT, piyasa gelişmelerinin önünde kalmak, rekabet gücünü korumak ve olası tasarrufları kullanıcılarına yansıtmak için düzenli olarak ücret yapısını inceler.

Son zamanlarda, tahtadaki günlük işlem ücretlerini daha da rekabetçi hale getirerek düşürdü. Bu azalma işlem tahtasındaki aktivitelerde kısa sürede bir artışa sebep oldu.

Daha fazla büyümeyi teşvik etmek ve aktif müşterileri ödüllendirmek için yepyeni bir yapı geliştirdi. Buradaki amaç, belirli bir işlem hacmi elde eden yatırımcılara tüm işlem ücretlerinde %50’ye varan indirimler sağlamak.

Yeni üç seviyeli indirimli ücret yapısı: %50’ye varan tasarruf

Bir hesapta ne kadar işlem yapılıyorsa, o müşteri için ücretlerde o kadar büyük indirim yapılacak. Bu da onların daha fazla kâr elde etmesini sağlayacak.

İndirimlerin 3 seviyesi aşağıdaki gibidir:

0-300 BTC ciro

300 BTC altındaki ciroya sahip yatırımcılara, platformun tüm müşterilerine tipik olarak sunduğu temel düşük ücretler sağlanacak.

300-600 BTC ciro

PrimeXBT’nin düşük oranlarının keyfini çıkarmanın yanı sıra, 300 ilâ 600 BTC arasındaki cirolar için özel olarak yüzde 25’lik indirim sağlanacak.

+600 BTC ciro

600 BTC ve daha üzerindeki cirolarda ise müşteriler özel olarak yüzde 50’lik indirim sahibi olacaklar. Bu da ikinci seviyenin tam 2 katı.

Şartlar ve koşullar

Ciro 30 günlük bir zaman diliminde hesaplanır ve şartlar bu süre çerçevesinde karşılanırsa uygun indirim düzeyi otomatik olarak sağlanır.

PrimeXBT platformuna eklenen hesap durumu göstergesi

Müşterilerin onlara sunulan fırsatların her zaman farkında olmalarını sağlamak ve kullanıcı deneyimlerini özelleştirmek için ayarlar kısmına yeni bir “Hesap Durum Göstergesi” eklendi.

primexbtYeni, üç seviyeli ücret sistemine ek olarak, PrimeXBT zaten kullanıcılarına benzersiz indirimler sağlamaktadır.

Hesaplara kurulan yeni gösterge sistemi, hesaba o an gelen, yeni indirim sisteminden kazanılan ya da hesabın kendi kazandığı indirimleri otomatik olarak gösterecektir.

Bu otomatik sistem ayrıca hesaba uyan en uygun indirim sistemini de gösterecek ve bu anlamda zarar edilmemesini sağlayacaktır.

Forex, kripto para birimleri, emtialar ve borsa endeksleri dahil olmak üzere platformda sunulan tüm varlıklarda mevcut düşük ücretlere % 50’ye varan indirim uygulanacaktır.

En aktif kullanıcıları ödüllendirerek aslında PrimeXBT‘nin endüstrinin liderlerinden olmasını sağlayan bu sektöre borcunu ödemek istiyor.

Yeni ücret yapısı anında aktif kullanıcıların hesaplarında

Yeni aşamalı ve üç seviyeli ücret sistemi anında yürürlüğe girdi ve 300 ile 600 BTC cirosuna sahip olan tüm kullanıcı hesaplarına otomatik olarak uygulandı. Bu sayede kullanıcılar tasarruflardan hemen yararlanmaya başlayabildiler.

Müşteriler ve kullanıcılar her zaman kibar, 7/24 çalışan ekibe ulaşarak yeni ücret ve indirim sistemiyle ilgili bilgi alabilirler.


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım tavsiyesi olarak düşünülmemelidir. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl