Amerikan bilgisayar devinden IOTA hamlesi

Amerikan bilgisayar devi Dell, yeni bir IOTA çalışma grubunun kurucu üyesi oldu. Grup, IOTA teknolojisi için uygulanabilir kullanım durumları geliştirmeye yardımcı olabilecek projeler üzerinde çalışmaya başlayacağı belirtildi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Amerikan bilgisayar devi Dell, şirketin “Tangle” teknolojisinin ticari çözümlere nasıl entegre edebileceğini araştıran bir IOTA çalışma grubuna katıldı. Grupta, Dell ile birlikte 15 şirket bulunuyor.

IOTA’dan yapılan açıklamada, Tangle EE olarak adlandırılan yeni grubun IOTA teknolojisi için uygulanabilir kullanım durumları geliştirmeye yardımcı olabilecek projeler üzerinde çalışmaya başlayacağı belirtildi.

IOTA’nın kurucu ortağı Dominik Schiener, CoinDesk’e yaptığı açıklamada, çok sayıda şirketin entegre etmeye başlamadan önce kodları test etmek ve incelemek istediklerini söyledi. Schiener ayrıca, grubun Tangle’ın kapsamlı bir şekilde test edilmesini sağlayarak IOTA’nın vizyonunu gerçekleştirmek için büyük bir sıçrama tahtası olacağını ifade etti.

Çalışma grubunun ilk projelerinin merkeziyetsiz kimlikler ve merkeziyetsiz pazar yerleri olacağı belirtiliyor.

Dell’den Steve Todd, veri alışverişinin 2013 yılına kadar trilyon dolarlara ulaşacağını vurgulayarak “Tangle’a katılmamızın nedenlerinden biri müşterilerimizin bu gerçeğe doğru ilerlemelerine yardımcı olmak.” şeklinde konuştu.

Dell ve STMicroelectronics, çalışma grubunun kurucu üyeleri olurken diğer üyeler ise Software AG, Object Management Group, accessec, Energinet, BiiLabs, Calypso Network Association, ENGIE Lab CRIGEN, RWTH Aachen University, AKITA, Geometric Energy Corporation, TMForum, Otto von Guericke University Magdeburg ve IoTIFY’dan oluşuyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl