Binance’in “bulut” duyurusunun gizemi çözüldü

Kripto para borsası Binance, geçen hafta gizemli bir şekilde duyurduğu Binance Cloud ile alakalı detayları açıkladı. Şirket, kendi borsasını kurmak isteyenler için Binance'in "teknolojisini, likiditesini ve güvenliğini" sunacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance tarafından geçen hafta gizemli bir şekilde duyurulan Binance Cloud ile ilgili detaylar açıklandı.

Buna göre Binance, Binance Cloud ile kendi borsasını kurmak isteyenlere Binance’in teknolojisini ve likiditesini sağlayacak. Birkaç saat önce açıklamada, yeni platformun kullanıcıların, geliştiricilerin ve trader’ların Binance’in teknoloji, güvenlik ve likiditesini kullanarak kendi dijital varlık borsalarını açmalarına yardımcı olmayı hedeflediği ifade edildi.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, konuyla ilgili olarak “Binance Cloud, yeni finansal altyapıyı Blockchain teknolojisine dayanan bir açık platformda birleştirerek müşterilerini ve küresel ortaklarını eksiksiz bir anahtar teslim takas platformu çözümüyle destekliyor. Binance’in teknolojisine ve kaynaklarına erişim imkanı veren bu girişimlerle platformlar ve iş ortakları için teknik zorlukları azaltarak onların kullanıcılarına ve yerel para birimi erişimine odaklanmalarını, ayrıca küresel kripto para benimsemesini hızlandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Binance Cloud’un ilerleyen dönemde kullanıcılara sadece spot piyasa özellikleri değil, aynı zamanda staking, OTC hizmetleri, IEO platformu, vadeli işlemler ve opsiyon sözleşmeleri gibi özellikler de sağlayacağı belirtiliyor.

Zhao, Binance Cloud’un borsanın 180’den fazla ülke parasıyla kripto para alım satımı imkanı sağlama hedefine ulaşmasına yardımcı olacağını vurguladı.

Binance Cloud destekli ilk büyük kripto para borsasının Mart ayının başlarında açılacağı kaydedildi.

Son olarak Binance Cloud hakkında daha fazla bilginin cloud.binance.com adresinde bulunabileceği not edildi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl