Crypto.com’un Avrupa Genel Müdürü, Türkiye planlarını açıkladı

Crypto.com'un Avrupa Genel Müdürü Mariana Gospodinova, sorularımızı yanıtlandırdı ve Bitcoin ile kripto paraların geleceğinden Crypto.com'un Türkiye planlarına kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ÖZEL – Crypto.com Avrupa Genel Müdürü Mariana Gospodinova, Blockchain Economy 2020’de uzmancoin.com’un sorularını yanıtlandırdı.

Gospodinova, Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasalarının geleceğine ilişkin değerlendirmelerinden Crypto.com’a kadar birçok konuya değindi.

Gospodinova, 2020’nin Bitcoin için harika bir yıl olacağına inandığını ve insanlara Bitcoin’lerini satmamasını tavsiye ettiğini söyledi. Crypto.com yöneticisi, sözlerinin devamında “Bana göre, Blockchain dünyayı ele geçirecek bir teknoloji ve kripto paralar da hep var olacak. Bu yüzden kripto paraya yatırım yapın. Cüzdanınızda mutlaka bulundurun ve crypto.com uygulamasını kullanın.” dedi.

“Türk Lirası yakında geliyor”

Ayrıca Türk kripto para piyasası hakkında da konuşan Gospodinova, “Türk piyasası herkes için bir fırsat sunuyor. Bugün sektörün tüm büyüklerini burada görüyoruz. Burada kendi çalışanlarımız bulunuyor. Türk lirasına geçiş ve kart sağlayabilme gibi yerel operasyonlar da yakında başlıyor. Dolayısıyla Türk halkının katılımını sağlamak için tüm ürünler yakın zamanda piyasada olacak.” ifadelerini kullandı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl