ReFork projesi, tek kullanımlık plastiklerle savaşına sizi de çağırıyor

Plastik atıkların çevre üzerindeki olumsuz etkisini ortadan kaldırmayı hedefleyen ReFork, plastiklerle savaşına sizi de çağırıyor.

Sponsorlu

ReFork, tek kullanımlık plastiklere küresel bir çözüm getiriyor. Projenin eşsiz geri dönüştürülebilir malzemesi, Avrupa Birliği ve Çin’in yakında uygulamaya konulması beklenen kısıtlamalarına bir karşılık olarak ortaya çıkıyor.

ReFork’un yenilenebilir kaynaklardan üretilen malzemeleri, atık odunun özel bir ahşap karışımına dayanıyor. Projenin odaklandığı ana alan, ambalaj endüstrisi ve gastronomi uygulamaları ile birlikte malzemelerin seri üretimi. Şirket, plastik atıkların çevre üzerindeki etkilerini ortadan kaldırmayı ve gezegenin ekolojik durumunu iyileştirmeyi hedefliyor.

ReFork’un ReFork ekosistemine güç veren “EFK” adında bir de hizmet token’ı bulunuyor. Bu token’lar, ortaklar ve perakende müşteriler tarafından ReFork ürünleri alımlarında kullanılıyor.

ReFork, prestijli çevre ödülü E.ON Globe’de 270 proje arasından sıyrılarak uzman bir jüri heyeti tarafından ürün kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü.

ReFork, şu anda bıçak, çatal ve kaşık gibi ekolojik ürünlerini Çek Cumhuriyeti’nde üretiyor ve dağıtıyor. Şirket, her büyük bölgede üretim tesisleri kurmayı planlıyor.

ReFork’un tek kullanımlık plastiklerle savaşına siz de katılın.

Daha fazla bilgi için ReFork’un resmi Telegram kanalına girin ya da info@refork.org adresine e-posta gönderin.

ReFork token’larının ön satışında yer almak için şimdi tıklayın: http://bit.ly/3ccHzm3


Sorumluluk reddi beyanı: Bu yazı, sponsorlu bir tanıtım yazısıdır. Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir ve yatırım tavsiyesi olarak düşünülmemelidir. Uzmancoin’in bu sayfadaki ürün veya hizmetle bir ilişkisi yoktur. Uzmancoin, bu sayfadaki ürün veya hizmetten doğacak riskler karşısında sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl