Hindistan’da yasağın kalkması WRX’i ateşledi

Hindistan'da Yüksek Mahkeme'nin iki yıldır yürürlükte olan kripto para yasağını kaldırması Hindistan kökenli kripto para projelerinin değer kazanmasını sağladı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Hindistan’da Yüksek Mahkeme, yaklaşık iki yıldır yürürlükte olan, merkez bankasının ülkenin bankalarının Bitcoin borsaları ve kripto parayla ilişkili diğer şirketlere hizmet vermesini yasaklayan genelgesini hükümsüz kıldı.

Karar, Hindistan kripto para sektörü için heyecan verici olurken Hindistan’la ilişkili birtakım projelerde de kayda değer fiyat artışları görüldü.

Binance’in geçen sene satın aldığı Hintli borsa WazirX’in kripto parası WRX, karardan sonra yüzde 45 değer kazandı. WRX, 0.074 dolardan dakikalar içinde 0.108 dolara kadar tırmandı.

WRX/USDT grafiği

Hindistan’ın bu kararından fayda sağlayan bir başka proje de Matic Network oldu. Matic Network’ün token’ı MATIC, 0.023 dolar seviyesinden 0.026 dolara yüzde 11 artış gösterdi. Matic Network de kurucularının tamamının ve ekibinin büyük bir kısmının Hintlilerden oluştuğu, Hindistan’la güçlü iş ilişkileri olan bir proje.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl