Yeni kripto para borsası Thodex faaliyete geçti

Koineks, ABD'den alınan FinCEN MSB lisansıyla birlikte "Thodex" oldu. Yeni borsa, bugün faaliyete geçti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Koineks’in “Thodex” adıyla yeniden markalanarak ABD’den alınan FinCEN MSB lisansıyla birlikte küresel kripto para borsası olarak yeniden konumlandırıldığını daha önce bildirmiştik.

Daha önce Thodex’in 6 Mart’ta faaliyete geçeceği duyurulmuştu. Kısa bir gecikmenin ardından borsa bugün resmen açıldı.

Yeni borsada, Türk Lirası, Bitcoin ve USDT olmak üzere üç farklı piyasa var. Koineks’te olduğu gibi toplamda 19 kripto paranın listelendiği Thodex’te USD tahtasının da yakında devreye alınacağı belirtiliyor.

Komisyon oranları

Thodex, en çok komisyon oranları konusunda iddialı. Borsada 30 günlük işlem hacmi 0 ila 1 milyon TL arasında olan kullanıcılar için piyasa yapıcı (maker) emirlerinde yüzde 0.10, piyasa alıcı (taker) emirlerinde ise yüzde 0.15 gibi komisyon oranları sunuluyor. İşlem hacmi 1 milyon TL’nin üzerinde olan kullanıcılar da kademeli olarak daha düşük komisyon ücretleri ödüyorlar.

Koineks’in mevcut kullanıcıları Thodex’e taşındı. Koineks.com ise bugün itibariyle kapatıldı. Platformun iOS ve Android uygulamaları da onay sürecinden geçtikten sonra yayınlanacak.

Son olarak birçok kullanıcı, ilk saatlerde borsayı görüntüleyebilmelerine rağmen giriş yapamadıklarını ve hata aldıklarını bildirdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl

2 yorums

  1. fahrettin eryaman Yanıtla

    Kripto para borsalarından biri olan Thodex’i bende tebrik ederim. Çalışmalarını takip ediyorum ve globalde de başaracaklarını düşünüyorum.

  2. kevser dilli Yanıtla

    Thodex’i tebrik ederim, bu borsası yakından takip ediyorum ve üyeyim bu kadar ısa sürede bu kadar başarı ve ekonomi dünyasında ses getirmek zordur.