Simplex’e göre, Bitcoin’deki son düşüş alım fırsatı görüldü

Kripto para alımlarında itibari para geçidi sağlayan Simplex, küçük yatırımcının kripto paralardaki son düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirdiğini açıkladı. Satın alım hacimlerinin düşüş süresince dört kat arttığını vurgulayan şirket, en çok Bitcoin, USDT ve Ether satın alındığını bildirdi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İtibari paralarla kripto para almayı kolaylaştıran çözümler sunan Simplex’ten yapılan açıklamaya göre, küçük yatırımcı, geçtiğimiz haftaki yüzde 50’lik düşüşü bir alım fırsatı olarak değerlendirdi.

Simplex’in verilerine göre, en çok alınan kripto para yüzde 59.6 ile Bitcoin olurken onu yüzde 12.6 ile USDT ve yüzde 9.78 ile Ether takip etti. Piyasa değerine göre, en büyük üçüncü kripto para olmasına karşın XRP ilk 3’te yer alamadı.

Simplex’in CEO’su Nimrod Lehavi, konuyla ilgili olarak “Piyasadaki bu düşüş halkın kripto para alma hevesini kırmadı. Tam tersi, bu düşüşle birlikte ortaya çıkan kripto paraların güvensiz olduğu tezi yıkılarak insanlar ucuz fiyattan satın almayı bir fırsat olarak gördüler” şeklinde konuştu.

Coğrafi açıdan, Simplex aracılığıyla en çok alım yapılan bölge yüzde 33.29’lük payla Avrupa kıtası oldu. Avrupa’yı yüzde 22.30 ile Asya ve onu da yüzde 16.75 ile Amerika Birleşik Devletleri izledi. Simplex, kripto para borsaları da dahil olmak üzere ortaklarının dönem boyunca satın alım hacminde dört kat artış gördüğünü bildirdi.

Şirketin şu anda Binance, Huobi ve Poloniex gibi önde gelen borsalarla ortaklıkları bulunuyor. Simplex, bu borsalara itibari para geçidi altyapısı sağlıyor. Şirketin dünya çapında toplam ortak sayısı 120.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl