Binance açıklaması sonrası, STEEM’deki artış yüzde 250’yi buldu

Binance'in hard fork'un destekleneceğini ilan etmesinin ardından güçlü bir ivme kazanan STEEM'deki artış, yüzde 250'yi buldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Tron’un kurucusu Justin Sun’un Steem’i satın alması ve Tron blok zincirine taşıması kararından sonra Justin Sun ile Steem topluluğunun yıldızı bir türlü barışmadı. Sun’un Steem’in merkeziyetsizliğini tehlikeye atacağından endişe eden topluluğun bazı ileri gelenleri, bir süredir çözüm üzerinde kafa yoruyor ve tartışıyordu. Sonunda Steem’de hard fork’a gidilerek Hive adında yeni oluşturulan bir blok zincirine taşınılması kararı çıktı.

Bu karardan sonra Binance de Steem hard fork’unun destekleneceğini duyurdu. Açıklamada, kullanıcıların STEEM bakiyelerinin 20 Mart TSİ 17.00’den önce kaydedileceği ve 1:1 oranında HIVE dağıtılacağı bildirildi. Açıklamaya göre, STEEM para yatırma ve çekme işlemleri ise aynı gün 16.30’da askıya alınmış olacak ve hard fork tamamlandıktan sonra tekrar açılacak.

Borsanın bu açıklamasının ardından STEEM’in fiyatı adeta uçuşa geçti. TSİ 16.30 civarında gelen duyurudan önce 0.12 dolardan işlem gören STEEM, yaklaşık yüzde 250 artarak bugün sabah saatlerinde 0.41 doların üzerine çıktı. Kripto para, haberin yayına girdiği dakikalarda 0.38 dolardan alınıp satılıyor.

STEEM/BTC grafiği
Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl