Perakende devi Walmart, Blockchain’i deniyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Küresel perakende devi Walmart, geçen hafta yıllık olarak düzenlenen bir yatırımcı etkinliği sırasında Blockchain çalışmalarıyla ilgili olarak bir sunum yaptı. Şirket, geçtiğimiz yıl Blockchain tabanlı tedarik zinciri uygulamalarını test etmek için IBM ve Pekin’in Tshinghua Üniversitesi ile çalışmaya başladı. Blockchain’i insansız teslimat için de incelediler Walmart’lı yetkililer, teknolojiyi çeşitli alanlara uygulamak istediklerini, insansız teslimat araçlarını izleme çözümü olarak da Blockchain’e baktıklarını belirttiler. Testler ‘çok cesaret verici’ sonuçlar üretti Firmaya göre, gıda odaklı testler ‘çok cesaret...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Küresel perakende devi Walmart, geçen hafta yıllık olarak düzenlenen bir yatırımcı etkinliği sırasında Blockchain çalışmalarıyla ilgili olarak bir sunum yaptı.

Şirket, geçtiğimiz yıl Blockchain tabanlı tedarik zinciri uygulamalarını test etmek için IBM ve Pekin’in Tshinghua Üniversitesi ile çalışmaya başladı.

Blockchain’i insansız teslimat için de incelediler

Walmart’lı yetkililer, teknolojiyi çeşitli alanlara uygulamak istediklerini, insansız teslimat araçlarını izleme çözümü olarak da Blockchain’e baktıklarını belirttiler.

Testler ‘çok cesaret verici’ sonuçlar üretti

Firmaya göre, gıda odaklı testler ‘çok cesaret verici’ sonuçlar üretti.

Walmart sunumunda şöyle denildi:

“Bu sadece bu yeni teknoloji için araştırmalarımızın bir başlangıcı. Daha fazla veri niteliği ekleyerek teknolojiyi test etmeye devam etmeyi planlıyoruz. Ayrıca tedarik zinciri boyunca başkalarıyla işbirliği yaparak gıda izlenebilirliği ve şeffaflığı iyileştirmek için onu nasıl kullanabileceğimizi de inceleyeceğiz.”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl