Market kapitalizasyonunda tarihi zirve: 100 milyar Dolar!

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Bitcoin, her geçen gün daha da popülerleştikçe değeri de aynı oranda artıyor. Bugün Bitcoin, tarihi bir zirve daha yaparak 3 bin Dolar’ı geçemese de zorladı. Tarihi zirvesini gördü, düşüşe geçti 2 bin 917 Dolar’a kadar yükselen Bitcoin, burada bir süre kaldıktan sonra düşüşe geçti. Bitcoin’in tarihi zirvesini elde etmesiyle kripto para piyasasına ve kripto paralara ilgi ve merak daha da arttı. Çok sayıda insan yatırımlarını kripto paralara yönlendirmeye başladı. Market kapitalizasyonunda da tarihi zirve Bunun sonucunda...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, her geçen gün daha da popülerleştikçe değeri de aynı oranda artıyor. Bugün Bitcoin, tarihi bir zirve daha yaparak 3 bin Dolar’ı geçemese de zorladı.

Tarihi zirvesini gördü, düşüşe geçti

2 bin 917 Dolar’a kadar yükselen Bitcoin, burada bir süre kaldıktan sonra düşüşe geçti. Bitcoin’in tarihi zirvesini elde etmesiyle kripto para piyasasına ve kripto paralara ilgi ve merak daha da arttı. Çok sayıda insan yatırımlarını kripto paralara yönlendirmeye başladı.

Market kapitalizasyonunda da tarihi zirve

Bunun sonucunda da market kapitalizasyonu tıpkı Bitcoin gibi tarihi zirvesini gördü ve 100 milyar Dolar’a ulaştı. Piyasının yarısından fazlasını altcoinler oluştururken Bitcoin de yarıya yakın kısmını oluşturdu.

 

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl