Bitcoin yatırımcıları, BTC’lerini borsadan çekiyor: Bu ne anlama geliyor?

Kripto para borsalarındaki Bitcoin miktarı, son 8 ayın en düşük seviyelerine indi. Bu yatırımcıların BTC'lerini borsalardan çekerek kendi özel cüzdanlarına taşıdıklarını gösteriyor.

bitcoin klavye
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsasına Bitcoin girişi, Mart ayı başlarından bu yana artmış, 9-16 Mart arasında ise daha önce görülmemiş seviyelere ulaşmıştı. Şimdi, en yeni veriler, Bitcoin yatırımcılarının BTC’lerini borsalardan çektiklerini gösteriyor.

Kripto para analiz şirketi Glassnode’a göre yatırımcılar, BTC’lerini hızla borsalardan çekiyor ve kendi özel cüzdanlarına aktarıyor. Borsalardaki Bitcoin miktarı, yaklaşık son 8 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Glassnode’dan yapılan açıklamada, “Volatiliteye karşın Bitcoin sahipleri paralarını borsalardan çekiyor. Borsalardan para çıkışları, 18 Mart’tan beri her geçen gün artıyor. Bitcoin borsalarındaki miktar, yaklaşık 8 ayın en düşük seviyelerinde.” ifadeleri kullanıldı.

Bu durum, yatırımcıların uzun vadede beklemeye karar verme ve alım satım yapmama kararı aldıklarını gösterebileceği gibi piyasada bir başka düşüş sırasında borsaların likiditesi konusunda endişe taşıdıkları anlamına da gelebilir.

Borsalardaki Bitcoin miktarı
Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl