Neo’dan 100 milyon dolarlık hamle

Neo Ekosistem ve Hazine Sorumlusu John Wang, Bibox Türkiye ile gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde önde gelen kripto para projelerinden Neo'ya dair önemli gelişmeleri açıkladı. Wang'ın açıklamalarına göre, 100 milyon dolarlık bir fon oluşturan Neo, bu parayı ekosistem içinde proje geliştirmeleri ve bu projelerin tam anlamıyla profesyonel olması için gereken yazılım, ekip, pazarlama ihtiyaçlarına harcayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Neo Ekosistem ve Hazine Sorumlusu John Wang, kripto para piyasasının önde gelen projelerinden biri olan Neo’nun hamlelerini anlattı.

Bibox Türkiye ile gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde açıklamalarda bulunan Wang, Neo’da hedeflerinin ekosistem ve geliştirici odaklı olduğunu vurguladı.

Wang, ekosistem içerisinde proje gelişimleri ve bu projelerin tam anlamıyla profesyonel olması için gereken yazılım, ekip, pazarlama gibi ihtiyaçlara 100 milyon dolar değerinde fon ayrıldığını belirtti. Neo yöneticisi, bu fonların önümüzdeki iki yıl boyunca dikkatli bir şekilde harcanacağının altını çizdi. Hatta Wang, hedeflerinin fonu bitirmek olmadığını ifade etti.

NeoFS geliyor, NeoVM blok zincirinden ayrılıyor

Öte yandan Wang, Neo üzerinde inşa edilmiş bir merkeziyetsiz veri depolama sistemini olan NeoFS’yi yakın bir zamanda faaliyete alacaklarını açıkladı.

Bilindiği üzere, Ethereum’daki Sanal Makine (Virtual Machine/VM) sistemi Neo’da da mevcut. Bununla beraber Neo, Neo 3.0’la birlikte akıllı kontratların blok zinciri verisine ihtiyaç duymaksızın da ortaya konuşabilmesi ve daha rahat çalışabilmesi için VM’yi blok zincirinden tamamen ayırmayı amaçlıyor. Böylece akıllı kontrat oluşturmak epeyce ucuzlayacak ve bu geliştiriciler için önem taşıyor.

Dağıtık oyun uygulamalarında günlük 10 bin işlem

Neo blokzincirinde birçok projenin yer aldığını belirten Wang, oyun uygulamalarında günlük 10 bin işlem gerçekleştiğini ve Neo üzerinde merkeziyetsiz borsa Switcheo ve Nash, oyun olarak Neo Land, NeoFish, 0xWarrior ve birçok uygulama ile otel ve uçak rezervasyonu yapılabildiğini söyledi.

“Geleneksel şirketlerle ve hükümetle çalışıyoruz”

Son olarak Wang, Neo’nun ilgilenenlerin iş ortaklarını websitelerinde görüntüleyebileceklerini bildirdi. Bu ortaklar arasında geleneksel aile şirketlerinin ve hükümetin yer aldığını ekledi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl