Litecoin Vakfı, korku filmine sponsor oldu: “Karanlığı Çağırıyoruz”

Litecoin'in geliştirilmesinden sorumlu Litecoin Vakfı, "Karanlığı Çağırıyoruz" adındaki bir korku filmine sponsor oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Litecoin (LTC) kripto para biriminin geliştirilmesini üstlenen Litecoin Vakfı, adeta “günlük işlerini bırakarak” yeni bir korku filmi için baş yapımcı oldu. Vakıf bugün attığı tweet’te “Karanlığı Çağırıyoruz” adındaki filmin prodüksiyonunda önemli rol alan isimlerden birinin de vakfın yanında, Litecoin topluluğunun üyelerinden @CommonEnemyInc olduğunu açıkladı.

Filmde, üç arkadaş bir heavy metal konseri için yolculuğa çıkıyor ve bir grup satanist katilin korkutucu tuzaklarına maruz kalıyorlar.

Jackass’ın yapımcılarından olan ve “Men in Black II” ve “The Dukes of Hazard” gibi filmlerde rol almış Johnny Knoxville de film de ilahi güçleri olan bir papazı canlandırıyor.

10 Nisan’da gösterime girdi

10 Nisan’da gösterime giren filmde Knoxville’le birlikte; Alexandra Daddario, Amy Forsyth, Maddie Hasson, Keean Johnson, Logan Miller ve Austin Swift de oynuyor. Yönetmen ise “My Friend Dahmer” ve “How He Fell in Love”dan tanınan Marc Meyers.

Litecoin Vakfı, daha önce de UFC kafes dövüşüne sponsor oldu

Bir kripto para organizasyonunun sinema sektörüne dahil olması garip görünse de Litecoin Vakfı daha önce, Litecoin logosunun UFC kafes dövüşleri ve Miami Dolphins gibi oyunlarda görünmesini sağlamıştı. Burada amaç Litecoin ödemelerinin tanıtılmasıydı.

Litecoin (LTC), haberin yayına girdiği dakikalarda 40 dolardan işlem görüyor ve 2017’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 90 aşağıda.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl