Binance’in merak uyandıran duyurusunun gizemi çözüldü

Kripto para borsası Binance'in birkaç gün önce yaptığı gizemli duyurunun altından "Binance Smart Chain" çıktı. Akıllı sözleşme özellikleri taşıyan Binance Smart Chain ile birlikte BNB staking'i mümkün oluyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto para borsası Binance, birkaç gün önce resmi Twitter hesaplarından gizemli bir paylaşımda bulunmuş ve bu duyurunun etkisi ile BNB’nin fiyatı 16 dolara yaklaşmıştı.

İlgili paylaşımda bir Binance logosu ile E, V harfleri ve 0. 3 rakamlarına yer verilmişti. Bunun ne anlama geldiğiyle ilgili kafalarda soru işaretleri oluşurken birçok Binance kullanıcısı çeşitli tahminler yürütmüştü.

Kullanıcılar, ağırlıklı olarak borsanın yeni bir versiyon geliştirdiği ve kullanılan harf ile rakamların “Exchange version 3.0” anlamına geldiğini düşünmüşlerdi.

Altından “Binance Smart Chain” çıktı

Borsadan bugün yapılan açıklama ile detaylar bildirildi. Buna göre Binance, Binance Smart Chain adında akıllı sözleşme özelliklerine sahip yeni bir blok zinciri oluşturdu.

Açıklamada, akıllı sözleşmelere imkan tanıyacak olan Binance Smart Chain için “Binance Chain’e programlanabilirlik ve birlikte çalışabilirlik kazandıran yenilikçi bir çözüm” ifadeleri kullanıldı.

Binance Smart Chain ile BNB’de staking yapmak da mümkün olacak. Yeni projenin white paper‘ı da yayınlandı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl