Bitcoin fiyatında sıradaki hedef neresi? Ethereum, Litecoin ve XRP’de geçerli senaryolar

Teknik analist Mert Bozkurt, önde gelen kripto paralar Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve XRP'deki teknik görünümü Uzmancoin için değerlendirdi.

Bitcoin: BTC/USD

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Orta vadedeki Simetrik Üçgen formasyonun kırılıp ThrowBack ile test etmesi sonucunda yükselişler Harmonik Deep CRAB Pattern D noktasına (9600) kadar sürebilir. Aynı zamanda haftalık direnç seviyesinde bulunan fiyat hareketimizde Harmonik GARTLEY Pattern oluşumu da mevcut. Formasyon 1-2 sats ile çalışmadı ancak oluşum geçerli olsaydı 1. hedefini almış görünüyor.

  • Destek: 9100, 8900 ve 8600
  • Direnç: 9400, 9600 ve 9900
Bitcoin grafiği
Bitcoin grafiği

Ethereum: ETH/USD

4 saatlik zaman diliminde yükselen kanal içerisinde fiyat hareketi devam etmekte. Kanal içinde Bayrak formasyonu oluşumu gözlemleniyor. Kırılım ve üstünde hacimli mum kapanışı ile 230 dolar seviyelerine kadar yükseliş sürebilir. Kanalın alt bandının kırılımı ile birlikte Harmonik BAT Pattern oluşumu çalışabilir.

  • Destek: 195, 185 ve 175
  • Direnç: 220 ve 230
Ethereum grafiği
Ethereum grafiği

Litecoin: LTC/USD

Litecoin, orta vadedeki Yükselen Takoz formasyonun içerisinde hareketini sürdürüyor. Takoz formasyonu ve içinde Bayrak formasyonu oluşumu görülen grafikte yukarı yönlü kırılım ve bayrak üst direncinin üstünde hacimli mum kapanışı ile fiyat yükselişini Takozun üst direnç seviyesine kadar sürdürebilir. Takozun aşağı yönlü kırılımında ise güçlü destek bölgemizden tepkisini alabilir.

  • Destek: 44, 42 ve 40
  • Direnç: 48, 50 ve 53
Litecoin grafiği
Litecoin grafiği

Ripple: XRP/USD

Yükselen Kanal içindeki fiyat hareketi devam ediyor. Kanal içinde aynı zamanda Alçalan Üçgen formasyon oluşumu da mevcut. Üçgen formasyonun yukarı kırılımı ve üstünde mum kapatması ile tekrar yükselen kanalın üst bandı test edilebilir. Üçgenin aşağı kırılımı ile birlikte kanalın alt bandı ilk destek olarak görünmekte. Kanalın aşağı yönlü hacimli kırılımı ve mum kapanışı ile düşüşler devam edebilir.

  • Destek: 0.20450, 0.20000 ve 0.19500
  • Direnç: 0.22000, 0.23500 ve 0.24500
Ripple grafiği
Ripple grafiği
Mert Bozkurt, Twitter’da @TraderFinanceTR üzerinden en güncel teknik yorumlarını paylaşıyor, Trade Kulübü Youtube kanalında da herkesi sıfırdan başlayarak iyi birer teknik analist haline getirebilecek ücretsiz eğitimler veriyor.
Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl