Kripto para borsası Icrypex’ten 4 kişiye iPad hediyesi!

Bitcoin alım satım platformu Icrypex 4 şanslı kişiye Apple iPad 10.02 hediye ediyor!

icrypex ipad

Sponsorlu

Türk kripto para borsası Icrypex, dün Telegram kanalında yaptığı duyuruda pandemi etkisiyle vaktinin neredeyse tamamını evde geçiren kullanıcılar için bir çekiliş düzenlediğini açıkladı.

Borsanın duyurusuna göre, çekilişle 4 şanslı kişi Apple iPad 10.02 sahibi olacak. Çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken bu linke tıklayıp belirtilen görevleri yerine getirmek. Her puanın bir çekiliş hakkı olarak kabul edildiği etkinlikte, en çok puanı alan katılımcılar en fazla çekiliş hakkına sahip olacak.  Sonuçlar ise 8 Haziran Pazartesi günü 15:00’da Icrypex YouTube kanalında açıklanacak. Icrypex’in iPad çekilişine katılmak için tıklayın!

Çekilişe kolayca katılmak için detaylı anlatımın yer aldığı videoyu izleyebilirsiniz:

Dolar ile işlem yapılabilen tek Türk kripto para borsası olan Icrypex, tüm yatırımcılarına 7/24 müşteri temsilcisi desteği sağlıyor. Ayrıca, borsanın web sitesinde lider kripto paralar için destek direnç seviyelerinin bulunduğu günlük ve haftalık kripto para analizleri yer alıyor. Türk yatırımcılarının daha kaliteli, hızlı ve düşük maliyetli kripto para ve bitcoin alım satımı yapabilmesine öncülük etmek için yola çıkan Icrypex, geçtiğimiz aylarda kripto para çekimlerinde işlem ücretini sıfırladığını duyurmuştu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl