Küçük çaplı altcoin’ler piyasadan ayrışıyor

Piyasa değeri bakımından küçük altcoin'ler, son zamanlarda büyük ve orta ölçekli altcoin'lere göre çok daha iyi performans sergiliyor.

Küçük çaplı altcoin'ler piyasadan ayrışıyor
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Piyasa değeri, diğerlerine göre daha küçük olan altcoin’lerin yer aldığı Small Caps Endeksi, Mayıs ayında şimdiye kadar yüzde 20’nin üzerinde artış yaşadı. Kripto para araştırma şirketi Arcane Research’ün son raporuna göre, Large Caps ve Mid Caps olmak üzere, diğer endeksler ise bu ay yeşil bölgede kalmak için mücadele ediyor görünüyor.

Small Caps Endeksi, piyasa değerine göre ilk 30-70 aralığında bulunan kripto paraları barındırıyor. Bu kategoride, bu hafta en iyi performansı gösteren ilk 3 coin OmiseGo, Theta Token ve ICON oldu. Özellikle OmiseGo’nun fiyat artışı çarpıcıydı. Bir süre önce Coinbase’de listelenen altcoin’in fiyatı, 0.75 dolar seviyelerinden 2 doların üzerine çıktı.

Orta ölçekli altcoin’ler ise Mayıs ayında yüzde -0.63’lük bir performans gösterirken büyük ölçekli altcoin’lerde bu yüzde 0.04 düzeyindeydi. Öte yandan Bitcoin ise ay başından beri yüzde 2.57 arttı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl