Juventus’un token’ından etkileyici yükseliş

İtalyan futbol kulübü Juventus'un taraftar token'ı JUV, son bir ayda yüzde 200'lük bir yükseliş gördü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

İtalyan futbol devi Juventus’un Blockchain şirketi Chiliz ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle piyasaya çıkardığı Juventus Fan Token (JUV) etkileyici fiyat performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir ayda yüzde 200’lük artış

Toplam arzı 20 milyon olarak açıklanan JUV, 2019 yılının Aralık ayında Socios.com üzerinden satışa sunulmuş ve her bir JUV için satış fiyatı 2 avro olarak belirlenmişti. Bu satış sürecinin tamamlanmasının ardından 15 Nisan itibari ile Chiliz.net üzerinde işlem görmeye başlayan JUV, yaklaşık 1 aylık bir süre zarfında 2 dolar seviyelerinden 6.52 dolara yüzde 200’lük bir değer artışı yakaladı.

Chiliz; Galatasaray, PSG, Barcelona, Atletico Madrid, Roma ve diğer birkaç kulüp için de fan token’ı çıkardı. Taraftarlar, bu token’larla kulübün bazı kararları için oy kullanma hakkına sahip oluyor ve kulüp tarafından sunulan çeşitli avantajlardan yararlanma imkanı buluyor. Henüz bu token’lardan yalnızca JUV, Chiliz.net borsasında işlem görmeye başladı. Diğer kulüp token’larının da yakın zamanda listelenmesi bekleniyor.

Chiliz (CHZ), son olarak dünyanın önde gelen karma dövüş sanatları (MMA) organizasyonu UFC ile kurduğu ortaklıkla gündeme gelmişti.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl