Weiss Crypto: Bitcoin’de büyük çıkışa hazırlık var

Weiss Crypto Ratings Baş Kripto Para Analisti Juan Villaverde, Bitcoin'de kısa vadede önemli bir yükselişin ufukta görünebileceğine dair işaretler olduğunu ileri sürüyor.

bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings’in kripto para kolu Weiss Crypto Ratings’in baş kripto para analisti Juan Villaverde, Bitcoin’de büyük bir yükselişin yakın vadede ufukta görünebileceğini ileri sürüyor.

Küçük ve ortalar büyükleri geride bırakıyor

Villaverde, son zamanlarda piyasa değeri bakımından küçük ve orta ölçekli kripto paraların büyüklere göre daha iyi performans gösterdiğini, bu eğilimin geçen hafta da devam ettiğini vurguladı.

Şirketin büyük çaplı kripto paralardan oluşan WLC Endeksi, son bir haftada yüzde 3.14 yükselirken orta çaplı kripto paralardan oluşan WMC Endeksi yüzde 7.46 ve küçük çaplı kripto paralardan oluşan WSC endeksi ise yüzde 15.22 büyüme gösterdi.

Bitcoin ve büyükler konsolidasyon aralığında sıkıştı

Analist devamında Bitcoin ve büyük altcoin’lerin çoğunun Mayıs başından beri bir konsolidasyon aralığında sıkıştığını, aynı zamanda bazı küçük projelerin hâlâ mevcut döngüde yeni zirveler yaptığını ifade etti. Villaverde’ye göre, böyle bir ayrışma, Mart ayında başlayan rallinin doruğa ulaşabileceğinin işareti. Analist, “Bazı endekslerin yeni zirvelere çıkmasıyla birlikte zamanlama modellerimiz mevcut konsolidasyon aşamasının kısa ömürlü olabileceğini gösteriyor. Bu, kısa vadede önemli bir yükselişin ufukta görünebileceği anlamına geliyor.” diyor.

Bitcoin, haberin yayına girdiği dakikalarda 9580 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ile en büyük kripto para, bugün 9710 dolara kadar çıktı.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl