Bitcoin’de kritik seviye 10 bin 370: “Aşılırsa çılgın yükseliş başlar”

Bitcoin, 10 bin doların üzerinde işlem görürken kripto para analisti Josh Rager'a göre, 10 bin 370 doların üzerinde bir kapanış, çılgın bir boğa koşusunu işaret edecek.

bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin, yaklaşık bir yıldır piyasayı düşüş trendinde tutan bir psikolojik sınırı aşmaya çalışıyor. Kripto para analisti Josh Rager da Bitcoin’deki yükselişi değerlendirdi ve en büyük kripto paranın bir boğa sezonuna yol açacak hareketleri başlatabileceğini ancak ‘boğalar’ın bunu başarmak için biraz daha işi olduğunu belirtti.

Rager konuyla ilgili, “BTC günlük direnci kırıyor ve ‘ayılar’a hiçbir acıma göstermeden 10 bin 300’ü aşma yolunda ilerliyor. 10 bin 370 dolar üzerinde bir günlük kapanış çılgın derecede boğa koşusunu işaret eder” dedi.

Bitcoin grafiği
Bitcoin grafiği, kaynak: Twitter/Josh Rager

Kripto para analiz platformu Santiment ise Bitcoin’in yükselişinin, zincirinin ve sosyal temellerinin ne kadar sağlam olduğunu yeniden gösterdiği yorumunu yaptı. Öte yandan aylık zaman çizelgesinin ise farklı bir bakış açısıyla yorumlanması gerektiği belirtildi.

Santiment’in analizinde şöyle dendi:

“Yıllık zaman dilimine bakıldığında BTC; reklam, alım satım hacmi ve yukarı-aşağı sosyal hacimde belirgin bir artış gösteriyor. Fiyat 11 bin dolara ya da ötesine gidebilecek konumda olsa da kısa vade aylık gidişata bakıldığında bu 3 ölçümde Mayıs ayının başından bu yana küçük bir düşüş mevcut”

Birçok aykırı veriye de göz atan Santiment, yatırımcıların şu an bir FOMO (fear of missing out – fırsat kaçırma korkusu) oluşup oluşmayacağını ya da Bitcoin’cilerin kâr realizasyonu yapıp yapmayacağını beklediklerini öne sürdü.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl