Bithumb ile KuCoin, 4 kripto parayı liste dışı ediyor

En popüler kripto para borsalarından Bithumb ile KuCoin, toplamda 4 kripto parayı platformlarından kaldıracaklar. Haber sonrası, bu kripto paralardan bazıları büyük değer kaybına uğradı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Önde gelen kripto para borsaları Bithumb ile KuCoin, toplamda 4 kripto parayı platformlarından çıkaracaklar.

KuCoin’den yapılan açıklamada, Volume (VOL) ile Genesis Vision’ın (GVT) 8 Haziran 2020 itibari ile alım satıma kapatılacağı belirtildi ve kullanıcıların açık emirlerini mümkün olan en kısa sürede iptal etmeleri istendi. Borsa, bu iki kripto para için bir süre daha para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemeye devam edecek.

Öte yandan Bithumb’da da BHPCoin (BHP) ile Wallet Plus X (WPX) liste dışı ediliyor. Güney Koreli borsa, işlem desteğini BHP için 8 Haziran’da ve WPX için ise 15 Haziran’da sonlandıracak. BHP’de para çekme işlemleri 6 Temmuz’a kadar, WPX’te ise 13 Temmuz’a kadar sürdürülecek. WPX’in listelendiği tek borsa Bithumb’tı ve kripto paranın fiyatı, haberle birlikte yüzde 50’den fazla düştü.

Bithumb, yaklaşık 330 milyon dolarlık günlük işlem hacmi ile en büyük kripto para borsalarından biri. KuCoin’in son 24 saatteki hacmi ise 160 milyon dolar civarında.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl