TRON 4.0 için tarih açıklandı: 7 Temmuz

Bir dizi önemli güncellemeler içeren TRON 4.0'ın 7 Temmuz 2020'de piyasaya sürüleceği duyuruldu.

tron-trx
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

TRON kurucusu Justin Sun tarafından yapılan duyuruyla bir süredir konuşulan TRON 4.0’ın 7 Temmuz’da piyasaya sürüleceği bildirildi.

Ana ağı 25 Haziran 2018’de faaliyete geçen TRON, yakında ikinci “Bağımsızlık Günü”nü kutlayacak. O günden beri üç önemli günceleme geçiren platform, dördüncüsünü ise bir ay sonra uygulayacak.

Açıklamada TRON 4.0’ın piyasaya sürülmesinin Blockchain tarihi için önemli bir dönüm noktası olacağı ileri sürüldü. TRON 4.0 ile birlikte sanal makine tarafından desteklenen ilk akıllı sözleşme gizlilik protokolünün kullanımına sunulacağı, bu protokolün aynı zamanda “mevcut en güvenli, en üretken ve tasarruflu” gizlilik protokolü olduğu kaydedildi. Ayrıca blok onay sürelerinin 57 saniyeden 3 saniyeye düşeceği, bu güncellemelerin TRON 4.0’ı diğer halka açık zincirler arasında öne çıkaracağı belirtildi.

Açıklamaya göre TRON, yeni güncelleme ile finans dünyasına da kapı aralıyor. Justin Sun, TRON 4.0’ın finansal kurumlar ve işletmelerin Blockchain’e giriş kapısı olacağını iddia ediyor.

TRX fiyatı gelişmenin etkisi ile hareketlendi. Duyurudan önce 0.168 dolardan işlem gören TRX, 0.176 dolara kadar yüzde 5’lik küçük bir artış yaşadı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl