Blockfyre kurucusu, sıradaki boğa koşusu için 5 altcoin seçti

Kripto para araştırma şirketi Blockfyre'ın kurucu ortağı Simon Dedic, sıradaki boğa koşusu için "sağlam" olarak gördüğü 5 altcoin seçimi yaptı.

coin altcoin bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Alman kripto para araştırma şirketi Blockfyre’ın kurucu ortağı Simon Dedic, bir boğa koşusunun tekrar geleceğine ve Bitcoin ile Ethereum’un bugünkü seviyelerinin çok ötesine geçeceğine inanıyor.

Dedic, beklenen boğa koşusunun 2017’deki gibi tüm kripto para piyasasına yansımayacağını, daha ziyade bir dizi sağlam altcoin’lerde görüleceğini düşünüyor.

Bilindiği üzere, 2017 yılının Aralık ayında Bitcoin 20 bin dolara doğru ilerlerken yıl boyu tüm altcoin’ler de değerini kat be kat artışmışlardı. Piyasa değeriyle en büyük kripto para, 20 bin dolardan düşmeye başladıkça altcoin’ler yükselişlerini sürdürerek Ocak ayı itibari ile adeta patlama yapmışlardı. O dönem bir ICO çılgınlığı da patlak vermişti ve yatırımcılarda şiddetli bir fırsatı kaçırma korkusu (FOMO) görülüyordu.

Bu çılgınlığın yeniden yaşanmayacağına inanan Dedic, Bitcoin’in sıradaki dalgada 150 bin doları göreceğini, Ether’in ise 9000 dolar seviyelerine çıkacağını ileri sürüyor. Bu sırasıyla yüzde 1400 ve yüzde 2750’lik artışlar anlamına geliyor.

Blockfyre kurucu ortağı, “sağlam” olduğunu ve değerine değer katacağını düşündüğü altcoin’lerden fiyat tahminleriyle beraber bir seçki de yaptı ve bunları şu şekilde sıraladı:

  • Ethereum (ETH): 9000 dolar
  • Chainlink (LINK): 200 dolar
  • Binance Coin (BNB): 500 dolar
  • VeChain (VET): 1 dolar
  • Tezos (XTZ): 200 dolar
Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl