Coinbase, Bu 18 Kripto Parayı Listelemek İçin Araştırdığını Açıkladı

Kripto para borsası Coinbase, 18 kripto parayı Coinbase platformlarında listelemek için incelediğini açıkladı. Haberin ardından bu kripto paralarda yüzde 8 ila 140 arasında değer artışları görüldü.

coinbase
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, 18 kripto parayı platformlarında listelemek için araştırıyor.

Açıklamaya göre, borsanın ilgilendiği kripto paralar şu şekilde:

Aave

Numeraire

Aragon

KEEP Network

Arweave

Origin Protocol

Bancor

Ren

COMP

Render Network

DigiByte

Siacoin

Horizen

SKALE Network

Livepeer

Synthetix

NuCypher

VeChain

Açıklamada ayrıca, zamanla tüm Coinbase müşterilerinin dolaşımdaki kripto paraların toplam piyasa değerinin en az yüzde 90’ına erişebilmelerini sağlamanın hedeflendiği belirtildi. Ek olarak herhangi bir varlığın listelenme kararının önemli teknik ve uyumluluk inceleme gerektirdiği, her varlığın tüm bölgelerde listelenemeyebileceği vurgulandı. Bu 18 varlığın listeleneceğinin garanti edilemeyeceği de kaydedildi.

%140’a uzanan yükselişler

Coinbase haberinin ardından henüz listelenmeden bile tüm bu kripto paralarda önemli artışlar yaşandı. En dikkat çekici artış Livepeer’deydi (LPT). Kripto para, haber ortaya çıkar çıkmaz yüzde 140’a varan bir yükseliş yaşadı fakat sonrasında yüzde 35 düştü.

Coinbase’de listelenen artıyor

Kripto paraların Coinbase’de listelenmesi, genellikle o kripto paranın değerinde büyük bir artışla sonuçlanıyor. En yakın zamana bakacak olursak OmiseGo (OMG) ve Maker (MKR) bunların en dikkat çeken örnekleri.

Coinbase, son dönemde sık sık gündeme geliyor. Bir süredir büyük fiyat hareketleri sırasında erişim kesintileriyle tartışılan borsa, geçtiğimiz günlerde de iki Amerikan devlet kurumuna kripto para adreslerini izlemeye yarayan yazılım satma girişiminden dolayı tepki çekmişti. CoinMarketCap verileri, Coinbase Pro üzerinde son 24 saatte 375 milyon dolarlık alım satımın gerçekleştiğini gösteriyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl