Derecelendirme Şirketinden Popüler Altcoin Chainlink (LINK) İçin Büyük Kehanet

Derecelendirme şirketi Weiss Ratings, kripto para dünyasının yeni üyelerinden Chainlink'in (LINK) değerinin yeni bir benimsenme dalgasıyla 5 katına çıkabileceğini öngörüyor.

chainlink
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Chainlink, geleneksel işletmelerin verilerini Blockchain’e kolayca entegre etmelerine sağlayan bir proje. Weiss Ratings’e göre bu iş kolu modeli talepte büyük artışa sebep olacak bir platform.

Konuyla ilgili olarak şirket, “Akıllı kontratlar dış dünyaya bağlantısı olmayan Blockchain’in oluşumlarıdır. Dolayısıyla piyasa oranlarının ya da döviz kurlarının ne olduğunu, teminat için kullanılan varlıkların değerlerini hatta haftanın hangi gününde olduğumuzu bile bilme ihtimalleri yoktur. Tüm bu kritik veriler, dış kaynaklardan gelmek zorundadır” notunu düşüyor.

CEO Sergey Nazarov ve CTO Steve Ellis liderliğindeki Chainlink, akıllı sözleşmelerin karmaşık dijital anlaşmaları kolaylaştırmak için, harici veri akışlarına ve ödeme araçları da dahil olmak üzere gerçek dünyadaki olaylara sorunsuz ve güvenli bir şekilde bağlanabilmesi için geliştirildi.

Weiss analistleri Bruce Ng ve Juan Villaverde’ye göre; şu anda piyasada 14. sırada bulunan LINK’in değeri akıllı sözleşemelere olan talebin artmasıyla birlikte yükselişe geçecek.

İkili konu hakkında, “Akıllı kontratların kat be kat büyümesi, Chainlink’e olan talebin ve onun sağladığı bilginin de benzer şekilde artmasına sebep olacak” yorumunu yapıyor.

Weiss Ratings ayrıca, Google’ın Chainlink kullanmasının ve LINK’in Synthetix, Compound, Aave gibi şirketlerin de içinde bulunduğu 20 kadar ortaklığının önemine değiniyor ve adeta gelecek olan yükselişi haber veriyor:

“Tüm bu durumları dikkate aldığımız LINK’in 20 dolara kadar yükseleceğini düşünüyoruz. Bu da, şu anki konumunun yaklaşık 5 katı demek. Yatırımcılar LINK’e göz ucuyla bakmalı”

Chainlink 2020’nin başındaki fiyatı olan 1.82 dolardan 4.45 dolara yükselerek zaten şu anda bir ralli yapmış durumda.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl