Temmuz ayında altcoin’lerde not edilmesi gereken 8 önemli tarih

tarih-zaman-saat
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bu ay özellikle alternatif kripto paralar açısından yoğun bir ay olacağa benziyor. Birçok önemli projede her biri bir başka kilometre taşını temsil eden önemli gelişmeler yaşanacak. Bu gelişmeler, kuşkusuz ilgili altcoin’lerin fiyatlarında da kayda değer bir etki yaratma potansiyeli barındırıyor.

Göze çarpanlar şöyle:

Tron (TRX) 4.0 / 7 Temmuz

Kripto para piyasasındaki en tartışmalı projelerden biri olan Tron (TRX), 7 Temmuz tarihinde büyük bir güncellemeden geçirilecek. Geçtiğimiz ayki açıklamada TRON 4.0’ın piyasaya sürülmesinin Blockchain tarihi için önemli bir dönüm noktası olacağı ileri sürüldü. TRON 4.0 ile birlikte sanal makine tarafından desteklenen ilk akıllı sözleşme gizlilik protokolünün kullanımına sunulacağı, bu protokolün aynı zamanda “mevcut en güvenli, en üretken ve tasarruflu” gizlilik protokolü olduğu kaydedildi. Ayrıca blok onay sürelerinin 57 saniyeden 3 saniyeye düşeceği, bu güncellemelerin TRON 4.0’ı diğer halka açık zincirler arasında öne çıkaracağı belirtildi.

Kyber Network (KNC) Katalyst / 7 Temmuz

Kyber Network (KNC) son dönemde oluşan DeFi furyasıyla yıldızı parlayan bir proje. Fiyat anlamında da özellikle son bir ayda iyi bir performans sergileyen proje, Haziran ayı başından bu yana yüzde 100’den fazla yükseldi. Topluluk, Katalsyt güncellemesinin heyecanla uygulanmasını bekliyor ve bu fiyatta da görülüyor. Güncellemenin 7 Temmuz’da canlı olacağının açıklanması sonrası KNC, yüzde 25’e yakın değer artışı sağladı.

Avalanche (AVAX) token satışı / 8 Temmuz

Geçen yıldan bu yana beklenen bir proje olan Avalanche için 8 Temmuz’dan itibaren başlamak üzere halka açık token satışı gerçekleştirilecek. Toplamda 7 milyon token satışa sunulacak. Burada iki seçenek olacak. Bunlardan birincisinde token fiyatı, Bunlardan birincisinde token fiyatı, kilitli kalma süresiyle birlikte 0.50 dolar olacak. İkinci seçenek ise kilitli kalma süresi olmaksızın 0.85 dolar fiyatla almak. Son seçenekte ayrıca 20 bin dolarlık maksimum alım sınırı bulunuyor.

Verge (XVG) halving / 17 Temmuz

Gizlilik odaklı kripto para birimi XVG’de de tıpkı Bitcoin’de olduğu gibi blok ödülü yarılanması (halving) mekanizması var. Kripto parada son birkaç ayda halving’den kaynaklanması muhtemelen bir hareketlenme görülüyor. Geçen ay 0.004 dolardan işlem gören XVG, ayın ortalarına doğru 0.010 dolara çıkmıştı. Ağ verilerine göre mevcut tahminler halving’in 17 Temmuz’da gerçekleşeceğini gösteriyor. Bu tarih çok değişken olabilir, bu nedenle kontrol edilmeli.

Cosmos (ATOM) Stargate / 27 Temmuz

Piyasa değeri ile en büyük ilk 25 kripto para içinde yer alan Cosmos (ATOM) bu ay bugüne kadarki en kapsamlı değişiklikleri içeren Stargate’e doğru büyük bir adım atacak. Ekipten yapılan açıklamaya göre, ilk Stargate testnet’inin 27 Temmuz’da faaliyete geçirilmesi hedefleniyor.

Augur (REP) V2 / 28 Temmuz

Ethereum blok zinciri üzerinde çalışan, merkezi olmayan bir tahmin pazarı platformu olan Augur (REP), bir dizi kapsamlı yeni özellik içeren önemli bir güncelleme geçirecek. Augur V2 olarak adlandırılan bu güncelleme 28 Temmuz’da uygulanacak. Son bir ayda yüzde 50’ye yakın değer kazanan, son üç ayda ise neredeyse ikiye katlanan REP için bu güncelleme bir sıçrama tahtası olabilir.

Cardano (ADA) Shelley / 29 Temmuz

Cardano (ADA), son dönemde Shelley’in ateşleyici etkisiyle güçlü bir fiyat performansı sergiledi. Sadece son birkaç günde yüzde 30’un üzerinde artış sağlayan ADA’da açıklanan yol haritasına göre Shelley hard fork’u 29 Temmuz’da meydana gelecek. Shelley sonrası ilk staking ödülleri de 19 Ağustos’ta dağıtılacak.

Bancor (BNT) V2 / Temmuz

Zincir dahilinde likidite protokolü Bancor da DeFi rüzgarını arkasına alan projelerden. Sadece Mayıs ayının sonlarından bu yana fiyat yüzde 460’ın üzerinde değer artışı yakaladı. Bancor’u ileride önemli bir gelişme bekliyor. Protokolün ikinci büyük versiyonu, Temmuz ayı içerisinde faaliyete geçirilecek. Tarih henüz netleştirilmedi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl