PayPal haberi, popüler altcoin Pundi X’in (NPXS) fiyatını ateşledi

Pundi X (NPXS), "Xpos" olarak adlandırılan pos cihazlarının PayPal ile entegre edildiğini bildirdi. Gelişme NPXS'nin fiyatında yüzde 40'ın üzerinde artış getirdi.

pundi-x
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Singapur merkezli Blockchain şirketi Pundi X, “Xpos” olarak adlandırılan pos cihazlarının PayPal sistemi ile entegre edildiğini duyurdu.

Mayıs ayında Pundi X’in Twitter hesabından takipçilere Xpos’un ilk önce hangi mobil ödeme uygulamasıyla entegre edilmesinin istendiği sorulmuştu. 1000’in üzerinde oy sonucunda yüzde 67 gibi ezici bir oranla “PayPal” yanıtı verilmişti.

Şirket, bunun üzerine geliştirimeleri PayPal’da yoğunlaştırdı. Perşembe günü yapılan açıklamaya göre ise 30’ın üzerinde ülkeden kullanıcılar, ödeme işlemcisi aracılığıyla para kabul edebilirler.

İki aşamada gerçekleşeceği bildirilen entegrasyonun ilk aşamasında 1 Temmuz’dan itibaren Xpos kullanan ABD’li satıcılar, PayPal tabanlı anahtarlı işlemlerden yararlanabilecekler. İki hafta içinde de PayPal uygulaması, sistem güncellemesi yoluyla tüm Xpos cihazlarına entegre edilecek.

Pundi X’in yönetim kurulu başkanı ve kurucu ortağı Zac Cheah, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Xpos cihazlarımızda önde gelen bir çevrim içi ödeme sağlayıcısı için destek sunabilmek insanlara bunları kullanma konusunda güven verebilir ve Blockchain teknolojisini ana akıma yaklaştırabilir.” ifadelerini kullandı.

Pundi X’in (NPXS) fiyatı, PayPal ile entegrasyon haberinin ardından ateşlendi. NPXS, 30 Haziran’dan bu yana yüzde 40’ın üzerinde arttı.

Bu arada geçtiğimiz hafta PayPal’ın platformlarında kripto para alım satım hizmeti sunmak için çalışma yaptığı ileri sürülmüştü. Ortaya atılan iddialarla beraber şirket, kripto mühendis aradığı bir iş ilanı açmıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl