Ünlü borsacı: “Wall Street oyuncuları, Bitcoin’lerini sessizce artırıyor”

Ünlü opsiyon trader'ı Jon Najarian, Wall Street oyuncularının sessizce Bitcoin aldıklarını düşündüğünü söyledi. Kendisinin de Bitcoin'e yatırım yaptığını ifade eden Najarian, ayrıca birkaç farklı kripto parayla daha işlem yaptığını belirtti.

bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Anthony Pompliano’nun podcast yayınına konuk olan eski NFL oyuncusu, profesyonel yatırımcı, finansal piyasalar analisti ve CNBC sunucusu Jon Najarian, kripto paraya ve özellikle Bitcoin’e nasıl yatırım yaptığı hakkında konuştu.

CNBC’deki biyografisine göre Najarian, profesyonel opsiyon trader’ı olmadan önce 32 takımlı profesyonel Amerikan futbolu ligi Ulusal Futbol Ligi’ndeki (NFL) takımlardan biri olan Chicago Bears’ta ikinci hat savunma oyuncusuydu.

Najarian, kripto para piyasasına nasıl yatırım yaptığını şu sözlerle anlattı:

“Aylık olarak muhtemelen dijital varlıklara yüzde 5 ila 10 ayırıyorum ve neredeyse hepsi Bitcoin. Biraz Ethereum var ama çoğunlukla Bitcoin. Çok küçük miktarda da Litecoin ve Stellar var. İlk kez Bitcoin’i fiyatı 300 dolarken alım yapmıştım, 1700 dolara yaklaşana kadar tekrar alım yapmadım. Bu nedenle çok şey kaçırdım ve 19 bin doların üzerine çıktığında da satmadım. Yapsaydım bir dahi gibi görünecektim.”

Wall Street oyuncularının gizlice Bitcoin varlıklarını artırdığını ileri süren Najarian, Bitcoin’in uzun vadeli geleceğinden emin.

Marc Lasry örneği

Najarian’ın bahsettiği Wall Street oyuncularına bir örnek Amerikalı milyarder iş insanı ve serbest yatırım fonu yöneticisi Marc Lasry olabilir. Aynı zamanda NBA takımı Milwaukee Bucks’ın sahiplerinden olan Lasry, 2018’de CNBC’deki “Squawk Box” programında kişisel servetinin yüzde 1’ini Bitcoin’e yatırdığını söylemişti. Lasry, Bitcoin’i ilk kez birkaç yıl önce aldığını ifade etmişti. Bununla birlikte, 2017 5 ila 7 bin dolar fiyat aralığında iken yılında çok fazla alım yaptığını belirtmişti. Milyarder isim, Bitcoin ana akım haline geldikçe fiyatının 20 ila 40 bin dolara ulaşabileceğini düşündüğünü dile getirmişti.

Najarian’a göre Bitcoin’in pozitif yönleri

Bitcoin’in oldukça faydalı yönleri bulunduğuna dikkat çeken Najarian, en büyük kripto paranın seyahat ederken herhangi bir seyahat çeki taşımaksızın veya gümrükte BTC beyanında bulunmaksızın kolaylıkla dünyanın her yerine büyük miktarlarda para taşımaya olanak tanımasına vurgu yaptı. Altın ve nakit paranın bu kadar kolay taşınamadığını belirten Najarian, Bitcoin’in banka hesabındaki fonlardan farklı olarak el konulmasının imkansız olduğu, bunun büyük bir avantaj anlamına geldiği konusunda Anthony Pompliano ile aynı fikirde olduğunu da ifade etti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl