Bitcoin ve Ethereum yatay seyrederken balinalar bu 3 altcoin’e yüklendi

Kripto para balinaları, son aylardaki yükselişlerle birlikte yoğun şekilde Aave (LEND), Ren (REN) ve Kyber Network (KNC) biriktirdiler.

grafik
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Lihtenştayn merkezli Kripto Araştırma Raporu’nun son bulgularına göre; Bitcoin ve Ethereum’un yatay seyretmesi kripto balinaların 3 altcoin’e yönelmesine sebep oldu.

Eski bir kripto fon yöneticisi olan ve “Forbes 30 altı 30” üyesi olan Demelza Hays, DeFi token’larından Aave (LEND), Ren (REN) ve Kyber Network’ün (KNC) son aylarda gösterdikleri yükselişlerle birlikte kripto para balinalarının ilgisini çektiğini söyledi:

“Son 30 günde en büyük 100 KNC balinası 30.6 milyon KNC’lik büyüme yaşadı (yaklaşık 48.1 milyon dolar). Aynı zaman dilimi içerisinde en büyük 100 LEND balinası ellerindeki sayıyı 39.6 milyon LEND (yaklaşık 10.1 milyon dolar) artırdı. En büyük 100 REN balinası ise kasasındaki sayıyı 5.3 milyon REN fazlalaştırdı (yaklaşık 850 bin dolar).”

Hays bu artışların, sadece balinaların alımlarından değil, perakende yatırımcıların yüksek derecedeki iyimserliğinden de kaynaklandığını söyledi:

“Bu ayın başlangıcından beri, 1000 REN’den (yaklaşık 150 dolar) fazla tutan adres sayısı 550 adres arttı. 1000 LEND’den (yaklaşık 250 dolar) fazla tutan adres sayısı 817 artarken 100 KNC’den (yaklaşık 160 dolar) fazla tutan adres sayısı da 150 yükseldi.”

Hays ayrıca küçük yatırımcının ve balinaların ellerindeki LEND, REN ve KNC’leri tutmaya devam ettiklerini ve bunun satış baskısını kırdığını belirtti.

LEND, Mart ayının ortalarından bu yana %2000’lik bir artış yaşarken REN %545 ve KNC ise %400 yükseldi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl