Rusya’nın en büyük havayolu şirketi Aeroflot, Bitcoin’i kabul etmeyi düşünüyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Rusya’nın en büyük havayolu şirketi olan Aeroflot, uçak bileti alımında Bitcoin gibi kripto para birimlerini kabul etmeyi düşünüyor. Şirket yetkilileri, konuyu henüz araştırıyor. Yetkililer, kripto para birimlerini kabul etmeden önce ekonomik ve vergisel boyutunu değerlendirmeye aldılar. Aeroflot, konuyu derinlemesine incelemek için birlikte çalışabileceği bir şirket arıyor. Araştırmanın sonuçlarına göre kripto para birimlerinin kabul edilmesi kararı verilebilir. Araştırmanın 10 Aralık 2017 tarihine kadar tamamlanacağı öğrenildi. Dev havayolu şirketinin bu araştırma için 24.6 milyon Ruble (yaklaşık olarak...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Rusya’nın en büyük havayolu şirketi olan Aeroflot, uçak bileti alımında Bitcoin gibi kripto para birimlerini kabul etmeyi düşünüyor.

Şirket yetkilileri, konuyu henüz araştırıyor. Yetkililer, kripto para birimlerini kabul etmeden önce ekonomik ve vergisel boyutunu değerlendirmeye aldılar.

Aeroflot, konuyu derinlemesine incelemek için birlikte çalışabileceği bir şirket arıyor. Araştırmanın sonuçlarına göre kripto para birimlerinin kabul edilmesi kararı verilebilir.

Araştırmanın 10 Aralık 2017 tarihine kadar tamamlanacağı öğrenildi. Dev havayolu şirketinin bu araştırma için 24.6 milyon Ruble (yaklaşık olarak 1.5 milyon TL) bütçe ayırdığı bildirildi.

Rusya’da kripto para birimlerinin gelişimi

Rusya, son zamanlarda ciddi bir şekilde kripto para birimlerinin üzerine düşen bir ülke. Rus hükümetinin, Bitcoin ve Ethereum gibi para birimlerini yasallaştırmak için bir süredir çalışma içerisinde olduğu biliniyor.

Öte yandan Rusya’da bulunan Burger King restoranlarının bu yaz ayları içerisinde Bitcoin kabul etmeye başlayacakları da öğrenilmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl