Santiment’e göre, DeFi token’ı COMP geri dönüş için çok iyi konumda

grafik
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kripto analiz firması Santiment’e göre, son dönemin büyük çıkış yapan merkeziyetsiz finans (DeFi) token’ı COMP, yeni bir patlamaya hazır gibi görünüyor.

Compound DeFi platformunun yönetim (governance) token’ı olan COMP 15 Haziran’da işlem görmeye başlamıştı. Token’ın fiyatı bir hafta gibi kısa bir süre içinde yüzde 400’lük artışla 381 dolara kadar yükselmişti. COMP şu an yaklaşık 135 dolar seviyesinde…

Kripto analiz firması Santiment ise COMP’un, bazı piyasa metriklerinin gösterdiğine göre yeniden yukarı bir hareket yapabileceğini belirtti.

Santiment şöyle dedi:

Sanbase PRO’nun gerçek zamanlı metriklerinde gördüğümüze göre; COMP potansiyel bir geri dönüş için çok iyi pozisyonda. Şunlar hakkında yukarı yönlü gelişmeleri görmek için grafiği takip edin:

  1. DAA
  2. Ağ büyümesi
  3. İşlem hacmi
  4. Sosyal hacim
Kaynak: Santiment

Firma ayrıca büyük altcoin’lerin hareketlerinin de Bitcoin hamlelerini tahmin etmek için önemli ipuçları verebileceğini belirterek, Litecoin’in son yükselişlerinin bu teoriyi desteklediğinin bilgisini verdi:

“Litecoin, 2017 boğa rallisinde olduğu kadar trader’ların radarında olmayabilir ancak LTC’nin, BTC’den hemen önce yükseldiği teorisi hala ciddi temellere dayanıyor. Son Bitcoin rallisinden 24 saat önce LTC yükselmişti”

Santiment ayrıca Litecoin’in sosyal metriklerinin yukarı yönlü olduğunu ancak zincir üstü işlem metriklerinin ise ‘bearish’ yani düşüş gösterdiğini belirtti.

Sorumluluk reddi beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları, yüksek riskli yatırımlardır. Yeterli deneyim ve birikime sahip değilseniz bir danışmandan yardım almanız önerilir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Uzmancoin ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl